23/11/2020

Σε μεγάλο κομμάτι της αγοράς η COSMOTE TV OTT

Γράφτηκε από: N.D

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε και μετά από αρκετά μεγάλη αναμονή, είχαμε τη διάθεση της εφαρμογής της COSMOTE TV και για τηλεοράσεις LG!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε και μετά από αρκετά μεγάλη αναμονή, είχαμε τη διάθεση της εφαρμογής της COSMOTE TV και για τηλεοράσεις LG! Μετά την εξέλιξη αυτή είναι πλέον σαφές πως το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς καλύπτεται πλέον από την νέα Over Τhe Τop (OTT) υπηρεσία της COSMOTE TV. Οι επιλογές για κάποιον που θέλει να γνωρίσει τo περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας, είναι αρκετές. Η πρόσβαση στη νέα COSMOTE TV μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω :

· Του ιδιοκτησιακού Android TV δέκτη (φωτ.) ή άλλων συμβατών του εμπορίου (Xiaomi, Nvidia Shield κλπ.)

· Της εφαρμογής COSMOTE TV που διατίθεται για χρήση σε Smart τηλεοράσεις SAMSUNG (μοντέλα 2017 και μετά), SONY (μοντέλα 2016 και μετά), LG (αυτή τη στιγμή από μοντέλα του 2018 και μεταγενέστερα) και σε όσες Smart TVs φέρουν Android TV 8.0 και μεταγενέστερο.

· Σε smartphones και Tablets

· Σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Συμβουλευτείτε την επίσημη σελίδα της COSMOTE TV για συμβατότητες και ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι συσκευές σας για την απροβλημάτιστη λειτουργία της COSMOTE TV OTT υπηρεσίας.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.