17/12/2020

Πρεμιέρα «Underwater», με τους Κρίστεν Στιούαρτ και Βενσάν Κασέλ, αποκλειστικά στη Nova!

Το συναρπαστικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, «Underwater», με πρωταγωνιστές τους Κρίστεν Στιούαρτ και Βενσάν Κασέλ, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! Στη διάρκεια μιας αποστολής διάρκειας 30 ημερών, το πλήρωμα ενός υποβρύχιου γεωτρύπανου έρχεται αντιμέτωπο με μια αδιανόητη κόλαση...

Το συναρπαστικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, «Underwater», με πρωταγωνιστές τους Κρίστεν Στιούαρτ και Βενσάν Κασέλ, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Στη διάρκεια μιας αποστολής διάρκειας 30 ημερών, το πλήρωμα ενός υποβρύχιου γεωτρύπανου έρχεται αντιμέτωπο με μια αδιανόητη κόλαση, ύστερα από έναν ισχυρό σεισμό που καταστρέφει τα πάντα...

Το γοητευτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο πλαισιώνεται από τους Μαμαντού Άτιε και Tι Τζέι Μίλερ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουίλιαμ Γιούμπανκ.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.