15/01/2021

Οργανωτικές αλλαγές στη Forthnet – Ποια στελέχη αποχωρούν

Γράφτηκε από: N.D

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης που θέλει να εφαρμόσει η United Group στη Forthnet

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης που υλοποιεί η United Group στη Forthnet.

Σήμερα ανακοινώθηκαν σημαντικές οργανωτικές αλλαγές στη δομή της εταιρείας, με στόχο την εναρμόνιση της στο μοντέλο λειτουργίας της μητρικής, United Group. Έτσι και στην Ελλάδα θα ακολουθηθεί αντίστοιχη οργανωτική δομή, όπως συμβαίνει και στις οκτώ χώρες που δραστηριοποιείται η United Group.

Σε αυτό πλαίσιο, η θέση του Corporate Affairs & Communication Director παύει να υφίσταται, καθώς δεν προβλέπεται στο οργανόγραμμα των τοπικών εταιριών, ενώ και η θέση του Consumer Services & Business Development Executive Director καταργείται, καθώς η συγκεκριμένη αρμοδιότητα θα επιμεριστεί σε χαμηλότερα ιεραρχικά στελέχη τα οποία θα αντιστοιχιστούν σε διευθυντές της United Group.

Ως αποτέλεσμα, ο Γρηγόρης Κατσογιάννης και ο Γρηγόρης Τσουγκριάνης, Corporate Affairs & Communication Director και Consumer Services & Business Development Executive Director αντίστοιχα, μετά από πολλά χρόνια σκληρής και παραγωγικής δουλειάς, έλυσαν σήμερα την συνεργασία τους με τη Forthnet. Η εταιρία με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τα δύο έμπειρα και ικανά στελέχη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Η ανακοίνωση της Forthnet:

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την ολοκλήρωση,με κοινή συμφωνία,της συνεργασίας της με τους κ.κ. Γρηγόρη Τσουγκριάνη,Consumer Services & Business Development Executive Director και Γρηγόρη Κατσογιάννη, Corporate Affairs & Communication Director, καθώς σήμερα αποχωρούν από την Εταιρεία.Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Τσουγκριάνη και Κατσογιάννη για την πολυετή συνεργασία και εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

newmoney.gr

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.