01/02/2021

Ο Φεβρουάριος στο Viasat Nature φέρνει νέες περιπέτειες για τον Κτηνίατρο του Γιόρκσιρ και αποκαλύπτει μια ανεξιχνίαστη υπόθεση δεινοσαύρων

Ο 9ος κύκλος της σειράς «Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ» έρχεται το Φεβρουάριο στο Viasat Nature. Στα επεισόδια της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις 21:00, παρακολουθεί τις δραματικές, αστείες και συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται σε δύο κτηνιατρεία. Ο Πίτερ Ράιτ που εκπαιδεύτηκε δίπλα...

Ο 9ος κύκλος της σειράς «Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ» έρχεται το Φεβρουάριο στο Viasat Nature. Στα επεισόδια της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις 21:00, παρακολουθεί τις δραματικές, αστείες και συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται σε δύο κτηνιατρεία. Ο Πίτερ Ράιτ που εκπαιδεύτηκε δίπλα στον διασημότερο κτηνίατρο του κόσμου -τον Τζέιμς Χέριοτ- σήμερα διευθύνει το κτηνιατρείο του μέντορά του στο Θερσκ. O πρώην συνέταιρός του Τζούλιαν Νόρτον εργάζεται στο κοντινό Μπάροουμπριτζ.

Για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα για το «Τότε που φάλαινες περπατούσαν». Οι φάλαινες είναι τα πιο εμβληματικά ζώα στη Γη - φάλαινες και αρπακτικά πουλιά, αδηφάγοι κροκόδειλοι και μεγαλοπρεπείς ελέφαντες.

Από πού προήλθαν αυτά τα εκπληκτικά πλάσματα; Ξεκινάμε μια περιπετειώδη περιήγηση ανά την υφήλιο -από το Βανκούβερ μέχρι τη Μαδαγασκάρη- για να βρούμε την απάντηση, και ταξιδεύουμε εκατομμύρια χρόνια πίσω στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε την πανάρχαια ιστορία τους.

Ο Φεβρουάριος κλείνει με «Μια ανεξιχνίαστη υπόθεση δεινοσαύρων». Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 14:00 μαθαίνουμε μια συναρπαστική ιστορία: Ένας Καναδός χειριστής εκσκαφέα ενώ εργάζεται σε λάκκο πετρελαιοφόρας άμμου στην Αλμπέρτα χτυπά κάτι παράξενο - ένα σκληρό αντικείμενο με παράξενες κηλίδες. Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα τέλεια διατηρημένο πτώμα που βρίσκεται θαμμένο εκεί πολύ καιρό... πάρα πολύ καιρό... 110 εκατομμύρια χρόνια, για την ακρίβεια.

Η εμφάνιση των θηλαστικών
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 14:00
Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Rise of the Mammals
Έτος: 2020
Copyright © PBS Distribution
Πριν από 66 εκατομμύρια χρόνια, ένας αστεροειδής αφάνισε τους δεινόσαυρους σε μια πύρινη παγκόσμια καταστροφή, όμως ελάχιστα γνωρίζουμε για το πώς οι διάδοχοί τους -τα θηλαστικά- ανέκαμψαν και πήραν τα ηνία του κόσμου.

Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια καθημερινά στις 21:00
Κύκλος: 9
Αριθμός επεισοδίων: 10 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: The Yorkshire Vet
Έτος: 2019
Copyright © DRG
«Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ» παρακολουθεί τις δραματικές, αστείες και συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται σε δύο κτηνιατρεία. Ο Πίτερ Ράιτ που εκπαιδεύτηκε δίπλα στον διασημότερο κτηνίατρο του κόσμου -τον Τζέιμς Χέριοτ- σήμερα διευθύνει το κτηνιατρείο του μέντορά του στο Θερσκ.

Μια ανεξιχνίαστη υπόθεση δεινοσαύρων
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 14:00
Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος
Πρωτότυπος τίτλος: Dinosaur Cold Case
Έτος: 2020
Copyright © Omnifilm
Η υπέρτατη ανεξιχνίαστη υπόθεση. Ένας Καναδός χειριστής εκσκαφέα ενώ εργάζεται σε λάκκο πετρελαιοφόρας άμμου στην Αλμπέρτα χτυπά κάτι παράξενο - ένα σκληρό αντικείμενο με παράξενες κηλίδες. Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα τέλεια διατηρημένο πτώμα που βρίσκεται θαμμένο εκεί πολύ καιρό... πάρα πολύ καιρό... 110 εκατομμύρια χρόνια, για την ακρίβεια.
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.