01/03/2021

Μάρτιος στο Viasat Explore: Πρεμιέρα του 5ου κύκλου για τους "Κυπρίνους-τέρατα" και εντυπωσιακές κατεδαφίσεις

O Μάρτιος φέρνει τις «Κατεδαφίσεις στην Αυστραλία», την ολοκαίνουργια σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat Explore, η οποία μας οδηγεί στα ενδότερα μιας συναρπαστικής βιομηχανίας. Κορυφαία συνεργεία με τρομερό εξοπλισμό έρχονται αντιμέτωπα με κτήρια και παράξενες κατασκευές που πρέπει να κατεδαφιστούν...
O Μάρτιος φέρνει τις «Κατεδαφίσεις στην Αυστραλία», την ολοκαίνουργια σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat Explore, η οποία μας οδηγεί στα ενδότερα μιας συναρπαστικής βιομηχανίας. Κορυφαία συνεργεία με τρομερό εξοπλισμό έρχονται αντιμέτωπα με κτήρια και παράξενες κατασκευές που πρέπει να κατεδαφιστούν πριν εκπνεύσουν εξωφρενικές διορίες. Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 22:45.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου επιστρέφει η τριάδα των τολμηρών παρουσιαστών για τον 5ο κύκλο της σειράς «Κυπρίνοι-τέρατα». Ο Αλί Χαμιντί, ο Τομ Ντόουβ και ο Νιλ Σπούνερ θα πρέπει να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους συνολικά καθώς αναζητούν έναν μεγάλο κυπρίνο σε νέες τοποθεσίες, αλλά και για να ξεγελάσουν και να πιάσουν διάφορα είδη που δεν έχουν ξαναψαρέψει.

Κατεδαφίσεις στην Αυστραλία/ Viasat Explore
Πρεμιέρα Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 22:45
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 6 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Demolition Down Under
Έτος: 2020
Κίνδυνος, συγκίνηση και καταστροφή σε μια σειρά ντοκιμαντέρ που μας οδηγεί στα ενδότερα μιας συναρπαστικής βιομηχανίας. Αποκτήστε σπάνια πρόσβαση σε εργοτάξια με κορυφαία συνεργεία και τρομερό εξοπλισμό καθώς έρχονται αντιμέτωπα με κτίρια και παράξενες κατασκευές που πρέπει να κατεδαφιστούν πριν εκπνεύσουν οι εξωφρενικές διορίες.

Από διαμερίσματα σε πανύψηλα κτίρια μέχρι βυθισμένα σκάφη, αλλόκοτες κατασκευές και αχανείς αποθήκες, αυτοί είναι οι καθημερινοί ήρωες. Θάρρος, αποφασιστικότητά, εφευρετικότητα και εξυπνάδα συνδυάζονται με την αίσθηση του χιούμορ, τη συναδελφικότητα και την ικανότητα να παραμένουν ψύχραιμοι ακόμα και κάτω από πίεση.

Κυπρίνοι-τέρατα
Πρεμιέρα Σάββατο 27 Μαρτίου στις 22:45
Copyright © TVF International
Κύκλος: 5
Αριθμός επεισοδίων: 4 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Monster Carp
Έτος: 2021
Η τριάδα των τολμηρών παρουσιαστών επιστρέφει με έναν ολοκαίνουριο κύκλο επεισοδίων στη διάρκεια των οποίων θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο για να δώσουν τις μάχες τους εναντίον γιγάντιων κυπρίνων διαφορετικών ειδών. Στον πέμπτο κύκλο, ο Αλί Χαμιντί, ο Τομ Ντόουβ και ο Νιλ Σπούνερ θα πρέπει να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους συνολικά καθώς αναζητούν έναν μεγάλο κυπρίνο σε νέες τοποθεσίες, αλλά και για να ξεγελάσουν και να πιάσουν διάφορα είδη που δεν έχουν ξαναψαρέψει.
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.