01/04/2021

Απρίλιος στο Viasat Nature: Ο δεύτερος κύκλος «Στα ενδότερα του ζωολογικού κήπου Ταρόνγκα» και τα Λιοντάρια της ερήμου Ναμίμπ

Τον Απρίλιο στο Viasat Nature γνωρίζουμε τα Λιοντάρια της Ναμίμπ. Τα δύο ντοκιμαντέρ της σειράς, «Βασιλιάδες που εξαφανίζονται – Λιοντάρια της Ναμίμπ» και «Βασιλιάδες που εξαφανίζονται – Λιοντάρια της Ναμίμπ ΙΙ», θα προβληθούν ξανά στις 3 και 4 Απριλίου. ένα συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα δραματικό και συγκινητικό ταξίδι μέσα από μια έρημο αντιθέσεων.
Τον Απρίλιο στο Viasat Nature γνωρίζουμε τα Λιοντάρια της Ναμίμπ. Τα δύο ντοκιμαντέρ της σειράς, «Βασιλιάδες που εξαφανίζονται – Λιοντάρια της Ναμίμπ» και «Βασιλιάδες που εξαφανίζονται – Λιοντάρια της Ναμίμπ ΙΙ», θα προβληθούν ξανά στις 3 και 4 Απριλίου. ένα συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα δραματικό και συγκινητικό ταξίδι μέσα από μια έρημο αντιθέσεων.

Στις 12 Απριλίου περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στα ενδότερα του ζωολογικού κήπου Ταρόνγκα». Στα 16 επεισόδια της σειράς που θα προβάλλεται από τη, παρακολουθούμε τι σημαίνει να διευθύνεις έναν από τους διασημότερους και πιο μεγαλειώδεις ζωολογικούς κήπους του κόσμου μέσα από τις ιστορίες και τις εμπειρίες των 240 παθιασμένων με τη δουλειά τους κτηνιάτρων και φυλάκων που φροντίζουν περισσότερα από 5.000 ζώα στο πάρκο.

Βασιλιάδες που εξαφανίζονται - Λιοντάρια της Ναμίμπ / Viasat Nature
Σάββατο 3 Απριλίου στις 14:30
Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ ζώα
Πρωτότυπος τίτλος: Vanishing Kings - Lions of the Namib
Έτος: 2015
Μια γέρικη λέαινα και οι δύο κόρες της κρατούν το κλειδί για το μέλλον όλων των λιονταριών της ερήμου: πριν δύο χρόνια, γέννησαν πέντε συνολικά αρσενικά λιοντάρια. Παρά τις δυσκολίες που κρύβει η έρημος και το γεγονός ότι το αρσενικό της αγέλης έχει εξαφανιστεί, εκείνες κατόρθωσαν να μεγαλώσουν τα μικρά τους με επιτυχία, όμως τώρα ήρθε η ώρα οι «πέντε σωματοφύλακες» να συνεχίσουν μόνοι τη ζωή τους. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ παρακολουθούμε, για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τη μυστική ζωή των πραγματικών λιονταριών της ερήμου. Το αρσενικό μιας αγέλης σε μια μοναχική περιπέτεια, μια γέρικη λέαινα, οι κόρες της και η πραγματικά ξεχωριστή αγέλη τους που αποτελείται από αρσενικά θα αποκαλύψουν μια ιστορία που θα εμπνεύσει ένα συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα δραματικό και συγκινητικό ταξίδι μέσα από μια έρημο αντιθέσεων.

Βασιλιάδες που εξαφανίζονται - Λιοντάρια της Ναμίμπ ΙΙ / Viasat Nature
Κυριακή 4 Απριλίου στις 14:30
Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ ζώα
Πρωτότυπος τίτλος: Vanishing Kings - Lions of the Namib II
Έτος: 2017
Στην πανάρχαια έρημο Ναμίμπ, ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι περιφέρεται στις έρημες και άγονες πεδιάδες. Καταλήγει σε ένα μέρος μακριά από την οικογένειά του και εκεί προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τα αδέλφια του που χάθηκαν πριν από μερικές μέρες. Καθώς περιπλανιέται ολομόναχο μέσα στην έρημο, έχει μόλις αρχίσει το ταξίδι μιας ολόκληρης ζωής.

Στα ενδότερα του ζωολογικού κήπου Ταρόνγκα
Πρεμιέρα κάθε απόγευμα Δευτ-Παρ από Δευτέρα 12 Απριλίου στις 17:15
Copyright © Cineflix
Κύκλος: 2
Αριθμός επεισοδίων: 16 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φύση/ ζώα
Πρωτότυπος τίτλος: Inside Taronga Zoo
Έτος: 2020
Ο ζωολογικός κήπος του Ταρόνγκα επιστρέφει για έναν ολοκαίνουργο κύκλο με νέα είδη ζώων τα οποία πρέπει να φροντίσουν οι φύλακες και ένα σωρό εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν. Αυτή η σειρά παρουσιάζει την επιστροφή των λιονταριών στο Σίδνεϊ ενώ οι τίγρεις της Σουμάτρας προστατεύονται από μπελάδες μέσω ενός εξελιγμένου αναπαραγωγικού προγράμματος. Και μιας και αναφερόμαστε στην αναπαραγωγή, οι φύλακες του ζωολογικού κήπου νιώθουν πανευτυχείς όταν διαπιστώνουν ότι η Νάλα, ο θαλάσσιος λέων, είναι έγκυος, αλλά ανησυχούν για τη Ναόμι τον χιμπαντζή που δυσκολεύεται να συλλάβει. Το προσωπικό του ζωολογικού πάρκου δουλεύει σκληρά για να προετοιμάσει τα απειλούμενα με εξαφάνιση μπίλμπι για την επανένταξή τους στην άγρια φύση, ενώ προσπαθεί να αυξήσει τον πληθυσμό των σαϊμίρι φέρνοντας αρσενικά σε μια ομάδα δέκα θηλυκών - ούτε για μια στιγή δεν πλήττουν οι φύλακες του ζωολογικού κήπου Ταρόνγκα!
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.