01/06/2021

Ιούνιος στο Viasat History: Οι τελευταίες μέρες της βασίλισσας Αν Μπολέιν σε ένα ντοκιμαντέρ που καθηλώνει

Τον Ιούνιο στο Viasat History έρχεται η πρεμιέρα του docuseries «Αν Μπολέιν: Σύλληψη, δίκη, εκτέλεση». Η ιστορία των τελευταίων ημερών της εμβληματικής Βασίλισσας της Αγγλίας η οποία στιγματίστηκε ως μοιχαλίδα έρχεται στο φως μέσα από την έρευνα της ιστορικού Τρέισι Μπόρμαν. Η Τρέισι αναλύει τα γεγονότα κάθε ημέρας ώρα με την ώρα εξετάζοντας όλα τα στοιχεία για...
Τον Ιούνιο στο Viasat History έρχεται η πρεμιέρα του docuseries «Αν Μπολέιν: Σύλληψη, δίκη, εκτέλεση». Η ιστορία των τελευταίων ημερών της εμβληματικής Βασίλισσας της Αγγλίας η οποία στιγματίστηκε ως μοιχαλίδα έρχεται στο φως μέσα από την έρευνα της ιστορικού Τρέισι Μπόρμαν. Η Τρέισι αναλύει τα γεγονότα κάθε ημέρας ώρα με την ώρα εξετάζοντας όλα τα στοιχεία για να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη. Ήταν πράγματι η Αν μοιχαλίδα, ή μήπως θύμα της περιφρόνησης ενός κουρασμένου βασιλιά που επεδίωκε απελπισμένα να εξασφαλίσει αρσενικό κληρονόμο για τον θρόνο. Η πρεμιέρα των τριών επεισοδίων της σειράς θα γίνει με προβολή back to back στις 20 Ιουνίου στις 19:05.

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 22:00 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Η ιστορία αποκαλύπτεται». Στα έξι επεισόδια της σειράς αναλύουμε τις πραγματικές πεποιθήσεις του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄, την αληθινή ιστορία πίσω από την ουδετερότητα της Ελβετίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ μελετούμε και την εποχή της κατάργησης της βρετανικής αποικιοκρατίας - επιπλέον αναλύουμε επισταμένα την αντιφατική προεδρία του Ρόναλντ Ρίγκαν, και ανακαλύπτουμε την αλήθεια σχετικά με την προβληματική υλικοτεχνική υποδομή και τον σχεδιασμό της επιχείρησης Απόβασης στη Νορμανδία, καθώς και πώς επιτεύχθηκε η κατάργηση του ναζισμού μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αν Μπολέιν: Σύλληψη, δίκη, εκτέλεση
Copyright © Off The Fence
Πρεμιέρα Κυριακή 20 Ιουνίου από τις 19:05
Αριθμός επεισοδίων: 3 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Anne Boleyn: Arrest, Trial, Execution
Έτος: 2020
Στη σειρά αυτή που ολοκληρώνεται σε τρία μέρη, η ιστορικός Τρέισι Μπόρμαν ερευνά τις τελευταίες ημέρες της Αν Μπολέιν - την ημέρα της σύλληψης, της δίκης και τέλος την ημέρα της εκτέλεσής της. Η Τρέισι αναλύει τα γεγονότα κάθε ημέρας ώρα με την ώρα εξετάζοντας όλα τα στοιχεία για να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη. Ήταν πράγματι η Αν μοιχαλίδα, ή μήπως θύμα της περιφρόνησης ενός κουρασμένου βασιλιά που επεδίωκε απελπισμένα να εξασφαλίσει αρσενικό κληρονόμο για τον θρόνο; Και ο αρχισύμβουλος του βασιλιά, ο Τόμας Κρόμγουελ, επινόησε μια σειρά απίστευτων κατηγοριών, ή στηρίχτηκαν οι κατηγορίες σε αξιόπιστες μαρτυρίες; Η Τρέισι παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες θεωρίες για την ιστορία της Αν Μπολέιν, ενώ επισκέπτεται τοποθεσίες όπου διαδραματίστηκαν σημαντικά γεγονότα, από το Παλάτι Γκρίνουιτς μέχρι τον Πύργο του Λονδίνου και το Γουέστμινστερ. Αξιοποιώντας αρχικές καταγραφές και αντικείμενα, η Τρέισι επανεξετάζει την κοινώς αποδεκτή εκδοχή και ανακαλύπτει την αλήθεια για τις τελευταίες μέρες αυτής της εμβληματικής βασίλισσας.

Η ιστορία αποκαλύπτεται
Πρεμιέρα Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 22:00 και στη συνέχεια Δευτ.-Παρ. στην ίδια ώρα
Κύκλος: 2,
Αριθμός επεισοδίων: 6 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: History Uncovered
Έτος: 2020
Οι μύθοι δύσκολα ανατρέπονται, και η ιστορία του 20ού αιώνα δεν αποτελεί εξαίρεση - ακόμα και σήμερα υπάρχουν κάποιες αμφιλεγόμενες απόψεις τις οποίες αποδεχόμαστε ως αδιάσειστα δεδομένα, όμως τι θα συνέβαινε αν η αλήθεια αποδεικνυόταν κάπως διαφορετική; Αναλύουμε τις πραγματικές πεποιθήσεις του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄, την αληθινή ιστορία πίσω από την ουδετερότητα της Ελβετίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ μελετούμε και την εποχή της κατάργησης της βρετανικής αποικιοκρατίας - επιπλέον αναλύουμε επισταμένα την αντιφατική προεδρία του Ρόναλντ Ρίγκαν, και ανακαλύπτουμε την αλήθεια σχετικά με την προβληματική υλικοτεχνική υποδομή και τον σχεδιασμό της επιχείρησης Απόβασης στη Νορμανδία, καθώς και πώς επιτεύχθηκε η κατάργηση του ναζισμού μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ που βασίζονται σε αρχειακό υλικό επανεξετάζει κεφαλαιώδεις στιγμές στην ιστορία του 20ού αιώνα μέσα από μια νέα οπτική και δίνει μια λεπτομερέστερη και πιο εμπεριστατωμένη ερμηνεία ρίχνοντας φως σε στοιχεία που είτε ξεχάστηκαν είτε ενίοτε επισκιάστηκαν.
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.