15/06/2021

Δεν ανακοινώνει τους συνδρομητές της η WIND Vision

Γράφτηκε από: N.D
Απουσιάζει για ακόμη μια φορά απο τα οικονομικά αποτελέσματα της WIND, η οποιαδήποτε αναφορά στους συνδρομητές της Wind Vision.

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα οικονομικά αποτελέσματα της Wind για το Α΄ τρίμηνο του 2021, με την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία να παρουσιάζει σε ένα δύσκολο περιβάλλον με πανδημία και τις επιπτώσεις του lockdown, αξιοσημείωτη σταθερότητα.

Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση, πως για ακόμη ένα τρίμηνο (τρίτο κατά σειρά), απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στη συνδρομητική τηλεόραση της Wind, τη Wind Vision και στα αποτελέσματα της. Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε για την πορεία της Wind Vision ήταν αρκετούς μήνες πριν, στα αποτελέσματα β’ τριμήνου του 2020, με την εταιρεία να ανακοινώνει συνολικό αριθμό 72.000 συνδρομητών στα τέλη Ιουνίου, μετρώντας 2.000 νέους στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει πως η συνεχιζόμενη απουσία της Wind Vision από τις ανακοινώσεις των οικονομικών επιδόσεων της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας μπορεί να οφείλεται στα όχι και τόσο καλά αποτελέσματα της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Η αρχική μεγάλη συνεργασία της Wind Vision με το Netflix και οι προσφορές 6 και 12 μηνών δωρεάν θέασης του δημοφιλούς streaming παρόχου για κάθε νέο συνδρομητή Wind Vision, έδωσε μια δυνατή ώθηση αρχικά στην πλατφόρμα της Wind αλλά είναι άγνωστο εάν στο τέλος της ημέρας τη βοήθησε να εξελιχθεί.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται κινήσεις που δείχνουν πως υπάρχει διάθεση ενίσχυσης της τηλεοπτικής πρότασης της Wind, είτε με την προσθήκη νέων καναλιών (Eurosport1HD, Eurosport2HD Discovery, TLC) είτε με την παροχή νέων και δυνατοτήτων(Chromecast, Amazon Prime Video, ERTFlix κλπ.).

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.