01/07/2021

Ιούλιος στο Viasat Explore: H πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου για τους ατρόμητους Βίκινγκ των πάγων

Τον Ιούλιο δροσιζόμαστε από τον καύσωνα στο Viasat Explore καθώς έρχεται ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς ντοκιμαντέρ «Οι Βίκινγκ των πάγων», ο οποίος κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 22:00. Στη νέα σεζόν μυούμαστε ακόμα περισσότερο στη βιομηχανία αλιείας στους πάγους με ετερόκλητα πληρώματα ψαράδων, αντρών και γυναικών.
Τον Ιούλιο δροσιζόμαστε από τον καύσωνα στο Viasat Explore καθώς έρχεται ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς ντοκιμαντέρ «Οι Βίκινγκ των πάγων», ο οποίος κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 22:00. Στη νέα σεζόν μυούμαστε ακόμα περισσότερο στη βιομηχανία αλιείας στους πάγους με ετερόκλητα πληρώματα ψαράδων, αντρών και γυναικών. Στα καινούργια επεισόδια ο Τρέβορ Κρίστγιανσον συνεχίζει να έχει υψηλές φιλοδοξίες, αποκαλύπτει τη μετονομασία της εταιρείας του και τις νέες επενδύσεις σε αυτή, ενώ ο Κρις συνδέεται με ένα κομμάτι του παρελθόντος του ως Βίκινγκ στη λίμνη.

Οι Βίκινγκ των πάγων
Πρεμιέρα από Τρίτη 20 Ιουλίου στις 22:00
Copyright © Farpoint Films
Κύκλος: 2
Αριθμός επεισοδίων: 8 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ ψάρεμα
Πρωτότυπος τίτλος: Ice Vikings
Έτος: 2020
Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Οι Βίκινγκ των πάγων» μας μύησε στη βιομηχανία αλιείας στους πάγους με ετερόκλητα πληρώματα ψαράδων, αντρών και γυναικών. Στον δεύτερο κύκλο, ο Τρέβορ Κρίστγιανσον συνεχίζει να έχει υψηλές φιλοδοξίες, αποκαλύπτει τη μετονομασία της εταιρείας του και τις νέες επενδύσεις σε αυτή, ενώ ο Κρις συνδέεται με ένα κομμάτι του παρελθόντος του ως Βίκινγκ στη λίμνη. Παρακολουθούμε τον Μάικ και τον Τζάστιν που αποκαλύπτουν νέο μυστικό όπλο, τον Ρίτσαρντ και τον Μάικ που επιδιώκουν να ρίξουν περισσότερα δίχτυα αυτή τη φορά για να εξασφαλίσουν καλύτερη ψαριά, και τον Τζιν με την Κάντις που αρχίζουν τη νέα περίοδο δυναμικά καθώς έχουν και οι δύο αναρρώσει μετά την επέμβαση και αδημονούν να ξαναβρεθούν στους πάγους.
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.