09/09/2021

Τέλος τα κανάλια Novasports απο τη Vodafone TV!

Γράφτηκε από: N.D
Τέλος τα Novasports απο τη Vodafone TV.

Ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Vodafone, η συνεργασία της Vodafone TV με τη Nova και πιο συγκεκριμένα με τα αθλητικά κανάλια Novasports. Έτσι, απο τις 15/10 τα αθλητικά κανάλια της Nova θα σταματήσουν να βρίσκονται στη συνδρομητική πλατφόρμα της Vodafone. Η συμφωνία χονδρικής διάθεσης αθλητικού περιεχομένου μεταξύ των δύο παρόχων η οποία είχε ξεκινήσει το 2017, με το προηγούμενο ιδιοκτησιακό σχήμα της Forthnet, δεν ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν μετά τις συζητήσεις Nova- Vodafone TV. Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά αφήνει το πακέτο της Vodafone TV με πολύ φτωχότερο αθλητικό περιεχόμενο, ωστόσo θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο σχεδιασμός και η όλη επικοινωνία της Vodafone TV εδώ και πολύ καιρό δεν επικεντρωνόταν στα αθλητικά αλλά σε ποιοτικές σειρές και ταινίες, προβάλλοντας ειδικότερα τη συνεργασία της με την HBO. Όσοι συνδρομητές, λόγω αυτής της εξέλιξης, θα θελήσουν να διακόψουν τα συμβόλαια τους, θα μπορέσουν να το κάνουν αζημίως εντός δύο μηνών απο τις 15/10/2021.

Η ανακοίνωση της Vodafone : 

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου. Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021.​

Συνεχίστε να απολαμβάνετε περισσότερες από 2500 ώρες αποκλειστικού περιεχόμενου μέσα από τον μεγαλύτερο on-demand κατάλογο, το σπίτι της ΗΒΟ, με με ειδικά αφιερώματα, αποκλειστικές πρεμιέρες, πάνω από 50 κανάλια για όλους, blockbuster ταινίες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης! Το επόμενο διάστημα στο Vodafone TV, μην χάσετε:

  • Την Jessica Chastain με τον Oscar Isaac στο Scenes From A Marriage αλλά και τον 2ο κύκλο του Raised By Wolves της HBO, αποκλειστικά στο Vodafone TV
  • Τη σειρά που έκανε την Zendaya παγκόσμια σούπερ σταρ, το Euphoria, αποκλειστικά και πάλι με τη σφραγίδα της HBO,
  • Όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες όπως το Nomadland, το Soul το Space Jam: A New Legacy με τον LeBron και την Cruella, μεταξύ άλλων, αμέσως μετά το σινεμά,
  • Το μονάδικό Iron Anniversary αφιέρωμα του GAME OF THRONES,
  • Aσύλληπτες διοργανώσεις μηχανοκίνητων και μη σκαφών, Surf & Kite Surf, κορυφαία fighting championships, συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο, ζωντανά, μέσα από τα κανάλια Eurosport, Motorvision, Extreme, Insight και Nautical.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σύμβαση σας, καθώς και ειδικές προσφορές για εσάς, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, καλέστε εδώ: 2104276618.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.