08/11/2021

Δύο νέες σειρές εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο το Novacinema4 !

Γράφτηκε από: N.D
Με δύο νέες σειρές από τη ζώνη «House of Europe» εμπλουτίζεται το Νοέμβριο, το κανάλι των σειρών της Nova, το Novacinema4.  

Με δύο νέες σειρές από τη ζώνη «House of Europe» εμπλουτίζεται το Νοέμβριο, το κανάλι των σειρών της Nova, το Novacinema4.  

Η αστυνομική σειρά «Deceit», με την Νίαμ Άλγκαρ, προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:00, και πραγματεύεται την αληθινή ιστορία ενός εγκλήματος που συγκλόνισε τα βρετανικά ταμπλόιντ. Το 1992 στο Λονδίνο, βρίσκεται άγρια δολοφονημένη η νεαρή μητέρα Rachel Nickell και η είδηση συγκλονίζει την κοινωνία της Αγγλίας. Η αστυνομία είναι αποφασισμένη να εξιχνιάσει το έγκλημα χρησιμοποιώντας ως δόλωμα την αστυνόμο "Lizzie".  

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 22:00 θα ξεκινήσει η νέα σειρά θρίλερ «Ridley Road», με την Άγκνες Ο’ Κέισι, που αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής εβραίας, η οποία εγκαταλείπει την άνετη ζωή της στο Μάντσεστερ και παρεισφρύει σε ένα νεοναζιστικό κίνημα το οποίο εξαπλώνεται γρήγορα στο Λονδίνο. 

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.