27/11/2021

Πως θα δείτε EON εντελώς δωρεάν!

Χωρίς δέκτη και δεσμεύσεις

Γράφτηκε από: N.D
Όλα τα κανάλια του τηλεοπτικού μπουκέτου της Nova καθώς και όλο το on-demand περιεχόμενο (εκτός από τα κανάλια Novacinema, Novalife και Adult) θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για 4 μέρες. 

Η Nova ανοίγει τον κόσμο της ΕΟΝ* σε όλους από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και για 4 ολόκληρες ημέρες. Όλα τα κανάλια του τηλεοπτικού μπουκέτου της Nova καθώς και όλο το on-demand περιεχόμενο (εκτός από τα κανάλια Novacinema, Novalife και Adult) θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για 4 μέρες.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στο nova.gr/fiba/ και να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή από το πρωί της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια θα σας σταλεί ένας μοναδικός κωδικός με τον οποίο θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε όλα τα αθλητικά και επιλεγμένα ψυχαγωγικά κανάλια της ΕΟΝ από τις 25 έως και τις 28 Νοεμβρίου στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας

ΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

*Δείτε επίσης ένα εκτεταμένο review καθώς και βίντεο με τις εντυπώσεις μας απο τη νέα OTT υπηρεσία της Nova. #EONTV

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.