23/12/2021

Το IDJKids HD είναι στη Nova!

Γράφτηκε από: N.D

Το νέο κανάλι πέρασε στη θέση 510* στη λίστα καναλιών της Nova και το πρόγραμμα του αποτελείται από τις ζώνες: «Wake Up Kids!», «Ιt’s Cartoon Time», «Let’s Play Kids», «Let’s Dance Kids, «Good Night Kids» κ.α., ενώ οι εκπομπές του συμπεριλαμβάνουν μερικούς από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες: «Κοτοπουλάκια», «Χαρούμενη Φάρμα», «Ελέφαντες», «Λόλα και Μίλα» και πολλά μα πάρα πολλά «Παιδικά τραγούδια». 

Το μοναδικό μουσικό, παιδικό κανάλι, για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, με κινούμενα σχέδια, παιδική μουσική και τραγούδια, 24 ώρες το 24ωρο! Έτσι, οι μικροί μας φίλοι και όχι μόνο, μπορούν να απολαμβάνουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. 

Το νέο κανάλι προβάλλεται στη θέση 510* και το πρόγραμμα του αποτελείται από τις ζώνες: «Wake Up Kids!», «Ιt’s Cartoon Time», «Let’s Play Kids», «Let’s Dance Kids, «Good Night Kids» κ.α., ενώ οι εκπομπές του συμπεριλαμβάνουν μερικούς από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες: «Κοτοπουλάκια», «Χαρούμενη Φάρμα», «Ελέφαντες», «Λόλα και Μίλα» και πολλά μα πάρα πολλά «Παιδικά τραγούδια». 

Και για να μη χάνει κανείς το απολαυστικό θέαμα του IDJKids HD, το πρόγραμμα μπορεί να πάει πίσω έως 7 ημέρες, με τη δυνατότητα catch-up, μέσα από την πλατφόρμα ΕΟΝ ενώ μέρος του περιεχομένου του καναλιού διατίθεται και on demand.

Οι γονείς μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καταλληλότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο με το EON Kids, το ειδικά διαμορφωμένο παιδικό προφίλ της ΕΟΝ, για απολαυστική και ασφαλή περιήγηση. Επιπλέον, διατίθεται και παιδικό τηλεχειριστήριο! 

H μεγαλύτερη συλλογή παιδικών καναλιών στην Ελλάδα είναι στη Nova! 7 παιδικά κανάλια, ζώνη με παιδικές ταινίες στο Novacinema2 και ένα πλούσιο on demand κατάλογο! 

Απόλαυσε το IDJKids HD με οποιοδήποτε από τα προγράμματα τηλεόρασης, από 10€/ μήνα. Μάθε περισσότερα εδώ

*Το κανάλι είναι διαθέσιμο στα προγράμματα EONEON+ και στις legacyυπηρεσίες Nova 3playCinemaNova3playFullNova3playCinema & Sports1, Nova3playSports & Cinema επίγεια, NovaCinemapackNovaFullpackNovaCinemapack επίγεια.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.