18/08/2014

Ο Sky Deutschland εγκαταλείπει τη κρυπτογράφηση Nagravision

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Ο Sky Deutschland ετοιμάζεται να διακόψει τη λειτουργία των παλιών αποκωδικοποιητών που λειτουργούν με κρυπτογράφηση Nagravision, και θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά την κρυπτογράφηση της Cisco [NDS – Videoguard]. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού Digital Fernesehen, που παραθέτει δήλωση του Stefan Kunz, αντιπρόεδρο του τμήματος διανομής και επιχειρήσεων του Sky Deutschland, οι τηλεθεατές...

Ο Sky Deutschland ετοιμάζεται να διακόψει τη λειτουργία των παλιών αποκωδικοποιητών που λειτουργούν με κρυπτογράφηση Nagravision, και θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά την κρυπτογράφηση της Cisco [NDS – Videoguard]. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού Digital Fernesehen, που παραθέτει δήλωση του Stefan Kunz, αντιπρόεδρο του τμήματος διανομής και επιχειρήσεων του Sky Deutschland, οι τηλεθεατές που χρησιμοποιούν ακόμα τους παλιούς αποκωδικοποιητές θα παραλάβουν τις νέες μονάδες Sky HD που χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση της Cisco. Η ανταλλαγή θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2015.

Ο Sky Deutchland χρησιμοποιεί ήδη τη πλήρη σουίτα τεχνολογιών NDS στους αποκωδικοποιητές τελευταίας γενιάς, που περιλαμβάνει τα λογισμικά VideoGuard Conditional Access, MediaHighway και XTV DVR, και τον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος NDS EPG. Η Cisco ολοκλήρωσε την εξαγορά της NDS στα μέσα του 2012.

advanced-television.com

 

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.