02/09/2014

Σύλληψη για παράνομο streaming αθλητικού περιεχομένου

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η βρετανική μονάδα της αστυνομίας για τα εγκλήματα που αφορούν την πνευματική ιδιοκτησία (PIPCU) συνέλαβε ένα άτομο στο Μάντσεστερ με την κατηγορία διαχείρισης ενός αριθμού ιστοσελίδων παράνομου streaming αθλητικού περιεχομένου. Ο 27χρονος φέρεται ότι διαχειριζόταν ιστοσελίδες streaming που επέτρεπαν...

Η βρετανική μονάδα της αστυνομίας για τα εγκλήματα που αφορούν την πνευματική ιδιοκτησία (PIPCU) συνέλαβε ένα άτομο στο Μάντσεστερ με την κατηγορία διαχείρισης ενός αριθμού ιστοσελίδων παράνομου streaming αθλητικού περιεχομένου.

Ο 27χρονος φέρεται ότι διαχειριζόταν ιστοσελίδες streaming που επέτρεπαν τη παράνομη πρόσβαση σε συνδρομητικές υπηρεσίες, μία ενέργεια που κοστίζει 10 εκατομμύρια στερλίνες στη βιομηχανία.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στο σπίτι του, από την ειδική μονάδα της αστυνομίας του Λονδίνου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν στοιχεία τα οποία περιγράφουν ως μία επιχείρηση streaming «βιομηχανικού μεγέθους», που περιελάμβανε 12 σέρβερ που έκαναν streaming ενός μεγάλου αριθμού αθλητικών εκδηλώσεων από όλο τον κόσμο. Τα μηχανήματα κατασχέθηκαν.

http://advanced-television.com/

 

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.