07/10/2015

Εξάρθρωση δικτύου cardsharing στην Πορτογαλία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Οι πορτογαλικές και βραζιλιάνικες αρχές ανέλαβαν από κοινού δράση για την εξάρθρωση ενός δικτύου cardsharing, που λειτουργούσε στις πορτογαλικές και βραζιλιάνικες αγορές, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες, ιδιαίτερα για τους δορυφόρους και τα κανάλια που επηρεάζονταν από αυτή την...

Οι πορτογαλικές και βραζιλιάνικες αρχές ανέλαβαν από κοινού δράση για την εξάρθρωση ενός δικτύου cardsharing, που λειτουργούσε στις πορτογαλικές και βραζιλιάνικες αγορές, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες, ιδιαίτερα για τους δορυφόρους και τα κανάλια που επηρεάζονταν από αυτή την πειρατεία, η πορτογαλική Δικαστική Αστυνομία δήλωσε ότι πραγματοποίησε μία σύλληψη στην Πορτογαλία και κατάσχεσε όλο τον χρησιμοποιούμενο εξοπλισμό, προσθέτοντας ότι οι βραζιλιάνικες αρχές προχώρησαν επίσης στην σύλληψη αρκετών υπόπτων.

Το δίκτυο πωλούσε την πρόσβαση σε διάφορα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια σε περισσότερα από 10.000 άτομα.

http://www.telesatellite.com/actu/46040-un-reseau-de-cardsharing-demantele-au-portugal.html

 

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.