12/02/2016

Καταδίκη για card sharing του Sky Deutschland στη Γερμανία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το περιφερειακό δικαστήριο του Verden καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή ένα 53χρονο από την Κάτω Σαξονία, για την παράνομη διανομή πρόσβασης μέσω του διαδικτύου στην συνδρομητική πλατφόρμα Sky Deutschland. Το δικαστήριο βασικά επικύρωσε την πρωτοβάθμια απόφαση τοπικού...

Το περιφερειακό δικαστήριο του Verden καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή ένα 53χρονο από την Κάτω Σαξονία, για την παράνομη διανομή πρόσβασης μέσω του διαδικτύου στην συνδρομητική πλατφόρμα Sky Deutschland. Το δικαστήριο βασικά επικύρωσε την πρωτοβάθμια απόφαση τοπικού δικαστηρίου του Stolzenau του 2013. Η απόφαση αποτελεί την πρώτη περίπτωση καταδίκης για παρανομίες τέτοιου είδους από ανώτερο δικαστήριο στην Γερμανία, και έτσι θεωρείται ως ορόσημο για μελλοντικές υποθέσεις, σύμφωνα με τον Sky Deutschland.

Ο κατηγορούμενος διένειμε παράνομα τις υπηρεσίες του Sky μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας έναν card sharing server, πουλώντας την πρόσβαση σε αυτόν. Καταδικάστηκε για απάτη μέσω υπολογιστών σε συνδυασμό με την έκθεση δεδομένων και την παραβίαση των μέτρων τεχνικής προστασίας.

http://www.broadbandtvnews.com/2016/02/11/sky-deutschland-card-sharing-pirate-convicted/

 

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.