17/07/2018

Καταδίκη για card sharing στην Ολλανδία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η συνεργασία μεταξύ της VodafoneZiggo, της Συμμαχίας Οπτικοακουστικών Δικτύων κατά της Πειρατείας (AAPA) και της Ολλανδικής Αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο ενός δικτύου πειρατείας με κοινή χρήση καρτών (card sharing), ενώ ο υπεύθυνος του παράνομου δικτύου καταδικάστηκε σε 240 ώρες κοινωφελούς εργασίας και σε πρόστιμο άνω των 45.000 ευρώ...

Η συνεργασία μεταξύ της VodafoneZiggo, της Συμμαχίας Οπτικοακουστικών Δικτύων κατά της Πειρατείας (AAPA) και της Ολλανδικής Αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο ενός δικτύου πειρατείας με κοινή χρήση καρτών (card sharing), ενώ ο υπεύθυνος του παράνομου δικτύου καταδικάστηκε σε 240 ώρες κοινωφελούς εργασίας και σε πρόστιμο άνω των 45.000 ευρώ από δικαστήριο του Groningen.

Ο υπεύθυνος του δικτύου καταδικάστηκε για ποινικά αδικήματα που σχετίζονται με το card sharing, τα οποία προέκυψαν από τον παράνομο διαμοιρασμό των υπηρεσιών της Ziggo. Συνεργός του ατόμου καταδικάστηκε επίσης σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Η καταδίκη έρχεται μετά τις επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2017, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν τρεις ενεργοί διακομιστές card sharing, καθώς και 20 «πλήρως φορτωμένα» Dreambox που πωλούνταv μέσω διαδικτυακών αγορών. Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιδρομής αποκαλύφθηκε ότι υπήρχαν πάνω από 300 πελάτες για αυτές τις παράνομες υπηρεσίες και συσκευές.

https://advanced-television.com/2018/07/17/dutch-card-sharing-pirate-convicted/

 

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.