21/04/2019

Στα "μαλακά" Λαμιώτης για «πειρατεία» τηλεοπτικού σήματος της Nova (video)

Γράφτηκε από: N.D

Υπόθεση κλοπής σήματος της NOVA από τεχνικό που το διαμοίραζε σε «συνδρομητές» που δεν πλήρωναν αντίτιμο, εξέτασε σε δεύτερο βαθμό το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ΛαμίαςΗ πρωτόδικη απόφαση ήταν ποινή καθείρξεως 6 ετών, την οποία τελικά και σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, το Εφετείο μετέτρεψε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή, αφού ο κατηγορούμενος είχε λευκό ποινικό μητρώο.

 

Υπόθεση κλοπής σήματος της NOVA από τεχνικό που το διαμοίραζε σε «συνδρομητές» που δεν πλήρωναν αντίτιμο, εξέτασε σε δεύτερο βαθμό το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας.

Η πρωτόδικη απόφαση ήταν ποινή καθείρξεως 6 ετών, την οποία τελικά και σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, το Εφετείο μετέτρεψε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή, αφού ο κατηγορούμενος είχε λευκό ποινικό μητρώο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση μίλησε στα τοπικά μέσαο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας:

via Lamia report

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.