23/07/2019

Η ιταλική αστυνομία κλείνει σημαντική πειρατική πλατφόρμα IPTV

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η ιταλική αστυνομία έκλεισε μια σημαντική πειρατική πλατφόρμα IPTV στο Παλέρμο, η οποία παρείχε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης Sky Italia και DAZN. Μετά από μήνυση για παραβίαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων σε άτομο ηλικίας 35 ετών, η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του και βρήκε...
Η ιταλική αστυνομία έκλεισε μια σημαντική πειρατική πλατφόρμα IPTV στο Παλέρμο, η οποία παρείχε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης Sky Italia και DAZN.

Μετά από μήνυση για παραβίαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων σε άτομο ηλικίας 35 ετών, η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του και βρήκε την 'πηγή' της παράνομης πλατφόρμας ZSat, η οποία αποτελείτο από 57 αποκωδικοποιητές Sky Italia, συνδεδεμένους με εξοπλισμό μετάδοσης μέσω Διαδικτύου.

Η Αστυνομία κατέσχεσε επίσης € 186.900 σε μετρητά, μπάρες χρυσού και δύο εικονικά πορτοφόλια με κρυπτονόμισμα.

Η εκτιμώμενη πελατειακή βάση του ZSat είναι περίπου 11.000 άτομα σε όλη την Ιταλία, οι οποίοι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ποινικές διώξεις, κυμαινόμενες από πρόστιμα σε ένα έως τρία χρόνια φυλάκισης.

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία το φαινόμενο της τηλεοπτικής πειρατείας εκτιμάται ότι παράγει έσοδα πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ ετησίως .

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.