19/06/2017

Η Σαουδική Αραβία υπόσχεται 11 αθλητικά κανάλια

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Σαουδική Αραβία επιδιώκει να δημιουργήσει μία βιώσιμη αθλητική πλατφόρμα, ως αντίπαλο του Bein Sports που εδρεύει στο Κατάρ. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Saudi Media City, Muflih al-Hafatah, δήλωσε ότι ένα κανάλι θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προωθηθεί η πλατφόρμα του δικτύου. "Με την έναρξη της νέας [ποδοσφαιρικής] σεζόν, θα υπάρχουν πέντε ακόμη κανάλια...

Η Σαουδική Αραβία επιδιώκει να δημιουργήσει μία βιώσιμη αθλητική πλατφόρμα, ως αντίπαλο του Bein Sports που εδρεύει στο Κατάρ. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Saudi Media City, Muflih al-Hafatah, δήλωσε ότι ένα κανάλι θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προωθηθεί η πλατφόρμα του δικτύου. "Με την έναρξη της νέας [ποδοσφαιρικής] σεζόν, θα υπάρχουν πέντε ακόμη κανάλια, ενώ ο αριθμός θα αυξηθεί σταδιακά για να φτάσει τα 11."

Τοπικές αναφορές αναφέρουν ότι το πρώτο κανάλι θα ξεκινήσει από τους Arabsat "την επόμενη εβδομάδα", και θα είναι ελεύθερης λήψης.

Το Gulf News του Μπαχρέιν αναφέρει ότι η Σαουδική Αραβία σχεδιάζει να συνεργαστεί με τις μεγάλες αραβικές αθλητικές ενώσεις για να τερματίσει το μονοπώλιο του Κατάρ όσον αφορά τη μετάδοση διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιρικών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ και των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA (2018-2022) μέσω των καναλιών του beIN Sports.

http://advanced-television.com/2017/06/19/saudi-arabia-promises-11-channels-of-sport/

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.