Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
31 Οκτωβρίου 2017 13:31

To Eurosport αποκαλύπτει τα σχέδια για τη μεταμόρφωση της τηλεοπτικής εμπειρίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

388f8f4321335fed6f1ac645208bf411 XL f178a51b

Για τον εορτασμό των 100 ημερών μέχρι τους Xειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην PyeongChang το 2018, η Discovery Communications και το Eurosport αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για τη μεταμόρφωση στην τηλεοπτική εμπειρία των Xειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Το Eurosport θα μεταφέρει τους πρώτους πλήρως ψηφιακούς Αγώνες για την Ευρώπη, live και on-demand σε όλες…

  • Πρώτοι πλήρως ψηφιακοί Αγώνες για την Ευρώπη. Σε όλες τις οθόνες. Κάθε λεπτό. Κάθε αθλητής. Κάθε άθλημα …μόνο στο Eurosport
  • Τεχνολογία και καινοτομία στην κάλυψη– συμπεριλαμβανομένου του “Eurosport Cube” studio*, μία πρωτιά σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας και εμπλουτισμένων δεδομένων
  • Αναλύσεις και σχόλια παγκοσμίου επιπέδου με περισσότερους από 150 αστέρες του αθλητισμού να μοιράζονται τις γνώσεις τους στα χειμερινά αθλήματα

Για τον εορτασμό των 100 ημερών μέχρι τους Xειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην PyeongChang το 2018, η Discovery Communications και το Eurosport αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για τη μεταμόρφωση στην τηλεοπτική εμπειρία των Xειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρώτοι πλήρως ψηφιακοί Αγώνες για την Ευρώπη

Το Eurosport θα μεταφέρει τους πρώτους πλήρως ψηφιακούς Αγώνες για την Ευρώπη, live και on-demand σε όλες τις οθόνες σε 48 αγορές**.  Το διαδραστικό Eurosport Player θα είναι το μοναδικό μέρος που οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν το κάθε λεπτό, τον κάθε αθλητή και το κάθε άθλημα – online, σε κινητό, tablet ή TV.  Περισσότερες από 4.000 ώρες μετάδοσης και 100 αγωνίσματα θα είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων 900 ωρών ζωντανής δράσης, περισσότερες από ποτέ πριν σε όλη την ήπειρο.

Το Eurosport Player θα δίνει στους θεατές την ευκαιρία να προσωποποιήσουν και να καθορίσουν τη δική τους Ολυμπιακή εμπειρία.  Η νέα καμπάνια Make It Yours, που παρουσιάζεται το Νοέμβριο, θα ζητά από τους θεατές να πάρουν τον έλεγχο στην εμπειρία τους από τους Αγώνες και να επιλέγουν τι βλέπουν, πότε το βλέπουν και πως παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλήματα και τους πρωταγωνιστές τους. 

Η καμπάνια περιλαμβάνει τον νέο ύμνο του Eurosport, μία σύγχρονη εκτέλεση του κλασικού κομματιού των Queen, ‘I Want It All’, από την συμφωνική ορχήστρα του Λονδίνου, τονίζοντας την ικανότητα του θεατή να έχει άμεση πρόσβαση σε κάθε στιγμή των Αγώνων, σε κάθε μέρος και ανά πάσα στιγμή, μέσω των υπηρεσιών του Eurosport.

Λαμβάνοντας νέα προσέγγιση για τη νέα γενιά, η Discovery ανακοίνωσε πρόσφατα την -πρώτη τέτοιου είδους- συνεργασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Snap Inc. στην Ευρώπη***.  Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η συνεργασία θα παρουσιάζει υλικό από τους χρήστες και από το παρασκήνιο της PyeongChang 2018 στους χρήστες Snapchat στην Ευρώπη.

Το Eurosport θα έχει ειδικά αφιερωμένο κινητό ψηφιακό studio στην PyeongChang και θα συνεργαστεί με μερικούς από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη ψηφιακή επιρροή στην Ευρώπη, μετατρέποντας τους σε συντακτικές ομάδες κατά τη διάρκεια των Αγώνων για να δημιουργήσουν μοναδικό υλικό για τα social media με έμφαση στην εμπλοκή νέων και νεότερων κοινών. Άλλη μία πρωτιά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ευρώπη.

Τεχνολογία και καινοτομία

Η καινοτομία θα είναι στην κορυφή της κάλυψης του Eurosport, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη στην τεχνολογία παραγωγής, περισσότερα δεδομένα και 1.100 κάμερες για να φέρουν τους θεατές πιο κοντά στη δράση.

Ξεχωρίζει το νέο Eurosport Cubestudio, με τη δράση από την PyeongChang να ζωντανεύει χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία.  Μία πρωτιά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Cube studio θα χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα και εμπλουτισμένα  δεδομένα για να δημιουργήσει ένα επιβλητικό και διαδραστικό περιβάλλον, προσφέροντας στους θεατές την κορυφαία ανάλυση της δράσης.

Μέρος της σειράς των 100 νέων και μοναδικών σύντομων φιλμ του Eurosport, η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό το κάθε χειμερινό άθλημα. Αυτό το πρώτο στο είδος του υλικό θα δώσει στους θεατές μία νέα οπτική των χειμερινών αθλημάτων, επιτρέποντάς τους να γίνουν οι ειδικοί. 

Ένα παράδειγμα είναι το Sport Explainers του Eurosport: με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας και εμπλουτισμένων δεδομένων, δημιουργούνται φιλμ που εμβαθύνουν στην τεχνική ανάλυση των χειμερινών αθλημάτων, παρουσιάζοντας πως κερδίζουν το χρυσό μετάλλιο οι κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο.

Παγκοσμίου επιπέδου γνώση και ανάλυση

Η παγκόσμια απήχηση του Eurosport θα φέρει περισσότερη γνώση, με 150 ειδικούς να σχολιάζουν τη δράση και να φέρνουν τους θεατές πιο κοντά στο Ολυμπιακό ταξίδι των αθλητών. Η λίστα περιλαμβάνει πολλούς πρώην αθλητές, οι οποίοι έφτασαν στην κορυφή του αθλήματός τους και τα ονόματά τους αποτελούν πόλο έλξης στις χώρες τους.

Η βαθύτερη ανάλυση και τα καλύτερα σχόλια από τους ειδικούς αναλυτές και τους σχολιαστές, με 58 πρώην αθλητές Ολυμπιακών Αγώνων, με 151 συμμετοχές, 75 μετάλλια και 28 χρυσά μετάλλια συνολικά.

Νέο και σύντομο υλικό του Eurosport που θα περιλαμβάνει τα ταλέντα και τα νέα αστέρια των χειμερινών αθλημάτων που θα αγωνιστούν στην PyeongChang, όπως:

  • My Olympic Confession – Θρύλοι των Ολυμπιακών Αγώνων και αναλυτές του Eurosport αφηγούνται μοναδικά περιστατικά που δεν έχουν ακουστεί ξανά, με προσωπικές αναμνήσεις από τους Αγώνες.
  • Ones To Watch – Τα αστέρια που αναμένεται να διακριθούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με τους αθλητές που πηγαίνουν στην PyeongChang έχουν την ευκαιρία να αναφέρουν τους ανθρώπους και τις στιγμές που ενέπνευσαν την καριέρα τους.

Ο JeanBriac Perrette, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Discovery Networks International, είπε: “Η PyeongChang 2018 σηματοδοτεί την πρώτη ολυμπιακή διοργάνωση στη μακρόχρονη σχέση μας με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Θέλουμε να επανακαθορίσουμε την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων για τον θεατή με την επιβλητική εξιστόρηση, το ασυναγώνιστο ταλέντο των ειδικών και την στρατηγική για όλες τις οθόνες,  φτάνοντας και σε νέο και νεότερο κοινό. Γνωρίζουμε ότι οι θεατές θέλουν περισσότερα: περισσότερη πρόσβαση στους αθλητές της χώρας τους, περισσότερη ανάλυση και περισσότερους τρόπους να παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό ακριβώς φέρνουμε στους  θεατές σε όλη την Ευρώπη”.

Ο Peter Hutton, Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, είπε: “Η ηγετική μας θέση στην αθλητική κάλυψη, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη παρουσία και τις πλατφόρμες της Discovery, θα φέρει τους θεατές πιο κοντά στα γεγονότα και τους αθλητές που αγαπούν. Το Eurosport Cube studio είναι ένα τέλειο παράδειγμα, χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα και ενισχυμένα δεδομένα προσφέροντας στους θεατές πιο ενημερωτική ανάλυση της δράσης.  Αυτό θα φέρει την ανάλυση των ειδικών σε έναν διαδραστικό και επιβλητικό εικονικό κόσμο, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν σε Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Την 1η Νοεμβρίου το Eurosport θα αφιερώσει όλη την ημέρα σε εκπομπές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες , με αντίστοιχο περιεχόμενο όλο το χειμώνα, κάθε διήμερο, με τους θεατές να μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή, Destination PyeongChang, που θα παρουσιάζει τους αθλητές στο ταξίδι τους για τους Αγώνες και τις καλύτερες στιγμές από τη δράση της εβδομάδας στα χειμερινά αθλήματα.

Για να παραμείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Eurosport επισκεφθείτε το www.eurosport.com/olympics.

*Τίτλος προς επιβεβαίωση
**Εκτός Γαλλίας 2018-2020. Εκτός Ρωσίας. Το Eurosport θα είναι Official Broadcaster στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018 και το 2020.
***Εκτός Γαλλίας και Ρωσίας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...