09/03/2018

Το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ζωντανά στο εξωτερικό από το PAOK TV

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό θα έχουν για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ μέσω του PAOK TV. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Την Κυριακή (19:30) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική. Εύκολα, απλά, με € 3,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή...

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό θα έχουν για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ μέσω του PAOK TV.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Την Κυριακή (19:30) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική. Εύκολα, απλά, με € 3,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr  ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Παρασκευή 09.03 μέχρι τις 17:00 και Κυριακή από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)».

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.