Ειδήσεις . Sport+
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 12:18

Το Eurosport ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη παραγωγή του Le Mans μέχρι σήμερα

Το Eurosport θα τιμήσει το παρελθόν και το παρόν, καθώς ο νούμερο 1 προορισμός για τους φίλους του αθλητισμού ετοιμάζεται να παρουσιάσει το φετινό 24ωρο αγώνα του Le Mans. Το Eurosport θα παρουσιάσει 38 ώρες αυθεντικού προγράμματος με την προετοιμασία και όλη τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα Le Mans. Με το φετινό αγώνα να περιλαμβάνει γνωστά πρόσωπα όπως τους...
Ο Tom Kristensen δοκιμάζει τη Ferrari του 1949 στο Le Mans στο πλαίσιο της σειράς Legends of Le Mans
  • 38 ώρες προγράμματος του αυθεντικού Le Mans στο Eurosport
  • Το Eurosport Germany θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για την συνεχή κάλυψη ενός αθλητικού γεγονότος στη Γερμανία
  • Το Legends of Le Mans θα προβληθεί πριν την έναρξη του αγώνα
  • Ο 9 φορές νικητής του Le Mans, Tom Kristensen, θα ηγηθεί του Le Mans Coach

Το Eurosport θα τιμήσει το παρελθόν και το παρόν, καθώς ο νούμερο 1 προορισμός για τους φίλους του αθλητισμού ετοιμάζεται να παρουσιάσει το φετινό 24ωρο αγώνα του Le Mans.

Το Eurosport θα παρουσιάσει 38 ώρες αυθεντικού προγράμματος με την προετοιμασία και όλη τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα Le Mans. Με το φετινό αγώνα να περιλαμβάνει γνωστά πρόσωπα όπως τους Fernando Alonso, Jenson Button και Juan Pablo Montoya, η προετοιμασία του Eurosport θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις, τις απόψεις και τις συνεντεύξεις στο Le Mans Extra LIVE όπως επίσης και κάθε σκέλος ελεύθερων και κατατακτήριων δοκιμών LIVE.

Το Eurosport Germany, στο μεταξύ, ετοιμάζεται να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας κάλυψη ενός αθλητικού γεγονότος με 26,5 ώρες κάλυψης από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το φετινό αγώνα, το Legends of Le Mans, μια αυθεντική παραγωγή του Eurosport που γυρίστηκε στο Le Mans, θα δει τον 9 φορές νικητή του αγώνα Tom Kristensen να δοκιμάζει τέσσερα αυτοκίνητα παλαιότερης εποχής και να δίνει την άποψή του για την οδηγική συμπεριφορά στη θρυλική πίστα των 13,6 χλμ.


Ο Kristensen θα οδηγήσει τη Bentley του 1924, τη Ferrari 166 MM του 1949, τη Ford GT 40 του 1967 και τη Matra του 1974, τέσσερα γνωστά αυτοκίνητα, συνώνυμα με το Le Mans. Η μίνι σειρά των τριών επεισοδίων θα προβληθεί μέσα στο Le Mans Extra την Τετάρτη 13 Ιουνίου (από τις 21:45) και την Πέμπτη 14 Ιουνίου (από τις 21:00). Τα τρία αυτά επεισόδια θα προβληθούν ξανά στην προετοιμασία για τον αγώνα το Σάββατο 16 Ιουνίου (από τις 13:00) στο Eurosport 1 και το Eurosport Player.

Ο Tom Kristensen θα ηγηθεί της απευθείας κάλυψης του αγώνα που θα αρχίσει το Σάββατο 16 Ιουνίου από το Eurosport, αναλύοντας τις καλύτερες στιγμές όταν θα συμβαίνουν στη διάρκεια μίας σειράς 8 επεισοδίων με τίτλο The Coach. Ο Kristensen θα έχει μαζί του στο studio τον Neil Cole, επιδεικνύοντας τις κορυφαίες καινοτομίες και την επαυξημένη πραγματικότητα όπως θα παρουσιαστεί από το studio του Eurosport στο Le Mans.

Εκτός από την παρουσία του πιο επιτυχημένου οδηγού στην ιστορία του Le Mans στο επιτελείο του, το Eurosport θα έχει τη Jennie Gow και τον Sam Hancock στα pitlane οι οποίοι θα διασφαλίσουν ότι οι θεατές θα γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Eric Hilary (ένας τίτλος), τον Benoit Treluyer (τρεις τίτλους) και τον Henri Pescarolo (τέσσερις τίτλους) μαζί με τον Kristensen (εννέα τίτλους) να σχολιάζουν τον αγώνα για το δίκτυο του Eurosport, θα υπάρχουν αναλυτές με σύνολο 17 τίτλων στο Le Mans.

Ο Emir Osmanbegovic, Αντιπρόεδρος Αθλητικού Περιεχομένου και Παραγωγής στο Eurosport, είπε: “Με τη φήμη και την απίστευτη ιστορία του το Le Mans παραμένει ως μία από τις κορυφαίες στιγμές στο αγωνιστικό καλεντάρι και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε ένα ακαταμάχητο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που επιδεικνύει την κορυφαία ποιότητα του Eurosport.”

“Έχουμε την καλύτερη προετοιμασία, τους κορυφαίους ειδικούς και τις καλύτερες καινοτομίες. Εν συντομία, το Eurosport έχει καλύψει τον κάθε τομέα το 2018.”

Ο Tom Kristensen, εννέα φορές νικητής του Le Mans και Le Mans Coach, πρόσθεσε: “Αισθάνομαι ευλογημένος που είμαι ικανός να προσφέρω τις απόψεις μου για έναν αγώνα που αγαπώ πάρα πολύ και θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια θεατές στην Ευρώπη μέσω του Eurosport.”

“Το Eurosport έχει μία φανταστική προετοιμασία για τον αγώνα με πολλές και ωραίες εκπομπές, περιλαμβανομένου του Legends of Le Mans που ήταν πολύ διασκεδαστικό στα γυρίσματα. Ως κάποιος που σέβεται πολύ την κληρονομιά και την ιστορία του αγώνα, ήταν πολύ συναρπαστικό να κάνω ένα βήμα πίσω στο χρόνο και να οδηγώ μερικά από τα πιο γνωστά αυτοκίνητα των περασμένων εποχών.”

Οι 24 ώρες του Le Mans θα παρουσιαστούν σε εκατομμύρια θεατές σε περισσότερες από 100 αγορές και περιοχές σε όλο το δίκτυο του Eurosport στην Ευρώπη, αλλά και την περιοχή Ασίας - Ειρηνικού. Το Eurosport θα κρατά επίσης ενημερωμένους τους θεατές με όλα όσα συμβαίνουν στη διάρκεια του αγώνα με highlights και instant replays που θα είναι διαθέσιμα στην ενσωματωμένη εφαρμογή του Eurosport και τις πλατφόρμες του Eurosport σε Facebook, Instagram και Twitter.

Την περασμένη χρονιά το Eurosport σημείωσε τηλεοπτικές μετρήσεις ρεκόρ για την κάλυψη του Le Mans. Γερμανία (+52%), Ολλανδία (+40%), Πολωνία (+181%), Ρουμανία (+40%) και Ιταλία (+13%) κατέγραψαν άνοδο βοηθώντας το δίκτυο του Eurosport να αυξήσει κατά 34% τις μέσες μετρήσεις τηλεθέασης σε σύγκριση με το 2016 και κατά 6% σε σύγκριση με το 2015 και να κάνει το δεύτερο καλύτερο 24ωρο αγώνα του Le Mans την τελευταία δεκαετία.

Πλήρες πρόγραμμα του Eurosport για τις 24 ώρες του Le Mans:

*Όλα τα προγράμματα στο Eurosport 1

Τετάρτη 13 Ιουνίου

17:00-21:00: Ελεύθερες δοκιμές LIVE στο Eurosport
22:45-23:00: Le Mans Extra LIVE, καθημερινή εκπομπή που περιλαμβάνει νέα, απόψεις και συνεντεύξεις από την πίστα, μαζί με το πρώτο επεισόδιο του Legends of Le Mans
23:00-01:00: Α’ σκέλος κατατακτήριων δοκιμών LIVE στο Eurosport

Πέμπτη 14 Ιουνίου
19:45-20:00: Le Mans Extra LIVE που περιλαμβάνει νέα, απόψεις και συνεντεύξεις
20:00-22:00: Β’ σκέλος κατατακτήριων δοκιμών LIVE στο Eurosport
22:00-23:00: Le Mans Extra LIVE που περιλαμβάνει να, απόψεις και συνεντεύξεις ενόψει του Γ’ σκέλους κατατακτήριων δοκιμών, μαζί με το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο του Legends of Le Mans
23:00-01:00: Γ’ σκέλος κατατακτήριων δοκιμών 3 LIVE στο Eurosport

Παρασκευή 15 Ιουνίου
09:35-11:00: Highlights κατατακτήριων δοκιμών– δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη δράση και από τα τρία σκέλη στο Le Mans

Σάββατο 16 Ιουνίου
10:00-10:45: Προθέρμανση 24ωρου αγώνα Le Mans
14:00-15:00: Κάλυψη πριν τον αγώνα των 24 ωρών του Le Mans που αρχίζει στο Eurosport 1, μαζί με διαδοχικές επαναλήψεις της σειράς Legends of Le Mans με παρουσιαστή τον Tom Kristensen
15:00-15:45: The Grid LIVE – ο Tom Kristensen μιλάει με σημαντικά πρόσωπα που σχετίζονται με το φετινό 24ωρο αγώνα του Le Mans λίγο πριν αρχίσει η δράση
16:00: Εκκίνηση του 24ωρου αγώνα Le Mans

Κυριακή 17 Ιουνίου
22:00-23:00: Οι καλύτερες στιγμές του φετινού αγώνα – Μην χάσετε ούτε στιγμή από τη δράση του διημέρου. Το Eurosport θα καλύψει τους τηλεθεατές με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα το βράδυ της Κυριακής μετά τον αγώνα.

Οι 24 ώρες του Le Mans θα μεταδοθούν LIVE στο δίκτυο του Eurosport σε:

Ευρώπη

Αλβανία, Ανδόρα, Αρμενία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Κύπρο, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Κόσοβο, Καζακστάν, Κιργιστάν, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Σκόπια, Μάλτα, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, Βατικανό.

Εκτός Ισπανίας, όπου είμαστε πλήρως αποκλειστικοί (PAY στο Eurosport & FTA στο DMAX)

Ασία - Ειρηνικός

Αφγανιστάν, Αυστραλία, Μπανγκλαντές, Μπουτάν, Μπρουνέι, Καμπότζη, Νησιά Κουκ, Ανατολικό Τιμόρ, Φίτζι, Μικρονησία, Πολυνησία, Γκουάμ, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ινδονησία, Νησιά Κιριμπάτι, Λάος, Μακάο,Μαλαισία, Μαλδίβες, Νησιά Μάρσαλ, Μογγολία, Μιανμάρ, Ναούρου, Νέα Καληδονία, Νεπάλ, Νέα Ζηλανδία, Νίουε, Βόρεια Κορέα, Νησιά Βόρειας Μαριάνας, Πακιστάν, Παπούα Νέα Γουϊνέα, Παλάου, Φιλιππίνες, Νησιά Πίτκερν, Σαμόα, Σιγκαπούρη, Νησιά Σολομώντα, Νότια Κορέα, Σρι Λάνκα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τόνγκα, Τουβαλού, Βανουάτου, Βιετνάμ, Νησιά Ουόλις και Φουτούνα

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.