Ειδήσεις . Sport+
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 14:18

Η Eutelsat θα μεταδώσει 5.500 ώρες περιεχομένου HD κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

Κατά την τελική προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Russia™ 2018, η Eutelsat ανακοινώνει ότι η χωρητικότητα που αντιστοιχεί σε 5.500 ώρες εκπομπών High Definition (HD) έχει ενοικιαστεί από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και παρόχους υπηρεσιών πριν από την παγκόσμια διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου.
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Κατά την τελική προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Russia™ 2018, η Eutelsat ανακοινώνει ότι η χωρητικότητα που αντιστοιχεί σε 5.500 ώρες εκπομπών High Definition (HD) έχει ενοικιαστεί από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και παρόχους υπηρεσιών πριν από την παγκόσμια διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου.

Εκτός από την δυνατότητα κανονικών εκπομπών που έχει ενοικιαστεί από τους πελάτες της Eutelsat, η χωρητικότητα σε πέντε δορυφόρους Eutelsat [1] θα διανέμει το σήμα από 11 πόλεις σε όλη τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης που θα διαρκέσει ένα μήνα. Παρέχοντας περιεχόμενο σε τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν έδρα στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Αμερική, η διοργάνωση προβάλλει τον βασικό ρόλο που παίζουν οι δορυφόροι για την παγκόσμια κάλυψη, ιδιαίτερα σε βασικά διεθνή αθλητικά γεγονότα.

Οι δορυφόροι της Eutelsat αποτελούν τμήμα της υποδομής της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης που κινητοποιήθηκε για να μπορέσουν εκατομμύρια τηλεθεατές να επωφεληθούν από ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά και των συνεντεύξεων πριν και μετά το παιχνίδι, της κάλυψης των προπονήσεων των ομάδων και της καθημερινής ζωής των φιλάθλων του ποδοσφαίρου.

[1] EUTELSAT 7Α, EUTELSAT 10Α, EUTELSAT 16Α, EUTELSAT 33E, EUTELSAT 36Β

http://news.eutelsat.com/pressreleases/eutelsat-to-broadcast-5500-hours-of-hd-content-during-the-2018-fifa-world-cup-russia-2538662

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.