Ειδήσεις . Sport+
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 | 13:50

Δήλωση της ΕΟΔ για τη βία που ασκείται εναντίον των αθλητικών δημοσιογράφων στην Ελλάδα

Η Ετήσια Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) υιοθέτησε την ακόλουθη δήλωση, που κατέθεσε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία Αντωνιάδου και αφορά στη βία, η οποία ασκείται εναντίον των δημοσιογράφων στην Ελλάδα. Η δήλωση της ΕΟΔ έχει ως εξής: «Η Ετήσια Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, η οποία συνεδρίασε στη Λισαβόνα...

Η Ετήσια Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) υιοθέτησε την ακόλουθη δήλωση, που κατέθεσε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία Αντωνιάδου και αφορά στη βία, η οποία ασκείται εναντίον των δημοσιογράφων στην Ελλάδα. Η δήλωση της ΕΟΔ έχει ως εξής:

«Η Ετήσια Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, η οποία συνεδρίασε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 6 Ιουνίου 2018:

Αναγνωρίζει ότι η βία, η οποία ασκείται εναντίον των δημοσιογράφων που καλύπτουν τον αθλητισμό, στην πραγματικότητα διογκώνεται. Η βία που ασκείται εναντίον των δημοσιογράφων στην Ελλάδα αυξάνεται, ιδιαίτερα εναντίον όσων καλύπτουν τον αθλητισμό. Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των τελευταίων μηνών, είναι η ασφάλειά τους όταν εκτελούν το καθήκον τους. Στην Πορτογαλία η βία που ασκείται εναντίον των δημοσιογράφων χαρακτηρίζεται ως εγκληματική ενέργεια και πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα.  Ωστόσο πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Θεωρούμε ότι ένα ασφαλές περιβάλλον για τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς παρεμβάσεις είναι καθοριστικής σημασίας σε κάθε δημοκρατική κοινωνία.

Η Γενική Συνέλευση αναθέτει:

  • Στη Διευθύνουσα Επιτροπή της ΕΟΔ να δώσει ιδιαίτερη προσοχή και να διασφαλίσει την ασφάλεια των δημοσιογράφων.
  • Όλες οι Ενώσεις μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων να επιδιώξουν στην περιοχή τους μεγαλύτερη ασφάλεια για τους δημοσιογράφους, να ενημερώνουν και να καταθέτουν ιδέες στη Διευθύνουσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας προκειμένου να υπάρξει καλύτερη νομική προστασία και εκπαίδευση για την ασφάλεια των δημοσιογράφων».

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Δελτίο Τύπου

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η IKUSI στην 100% Hotel Show

Η αγορά σήμερα

17-12-2018

Η IKUSI στην 100% Hotel Show

Η Ikusi έδωσε το παρόν στην κορυφαία έκθεση για ξενοδόχους στην Ελλάδα, την 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Νοεμβρίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας. Στο περίπτερο της, που βρισκόταν στο τμήμα “HOTEL SERVICES & TECHNOLOGY” στο BOOTH B45-C45, παρουσιάστηκαν οι συνδυασμένες υπηρεσίες των εταιρειών IKUSI Hellas &...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Τεύχος 123

20-11-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, ρεπορτάζ από το 1ο σεμινάριο Fiber To The Room και το  μπλοκάρισμα δημοφιλών ιστοσελίδων με ταινίες και υπότιτλους. Με την ανάλυση 4Κ να κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις των τηλεοπτικών συσκευών, και το περιεχόμενο να αυξάνεται σιγά σιγά, αρχίζει να εμφανίζονται στον τεχνολογικό ορίζοντα και τα πρώτα δείγματα της ανάλυσης 8Κ, κυρίως από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το επίσημο ξεκίνημα τηλεοπτικών εκπομπών αυτό το μήνα από την ΝHK, και παρουσιάσεις αντίστοιχων τηλεοπτικών συσκευών. Διαβάστε στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης για τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, τις εφαρμογές της και τις δυσκολίες ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.