29/06/2018

Καλοκαιρινή αθλητική εκπομπή στο Action24

Η αθλητική ενημέρωση στο Action24 δεν σταματά ούτε το καλοκαίρι. Καθημερινά, στις 20:00 και για μία ώρα, η αθλητική δράση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων, «Sportnews», με τον Σταύρο Κουράκο. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα 2 Ιουλίου. Με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τον απόηχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου...

Η αθλητική ενημέρωση στο Action24 δεν σταματά ούτε το καλοκαίρι. Καθημερινά, στις 20:00 και για μία ώρα, η αθλητική δράση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων, «Sportnews», με τον Σταύρο Κουράκο. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τον απόηχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πλάνα και ειδήσεις από την προετοιμασία των ομάδων της Super League και όλα τα φιλικά παιχνίδια, τις τελευταίες μεταγραφές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και θεαματικές εικόνες από όλα τα καλοκαιρινά σπορ.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.