16/07/2018

Η Mediaset θα μεταδίδει αγώνες της Serie A

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η ιταλική Mediaset κατέληξε σε συμφωνία με το όμιλο ψηφιακού αθλητικού περιεχομένου και μίντια Perform για τη μετάδοση επιλεγμένων ποδοσφαιρικών αγώνων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Serie A, και ολόκληρου του πρωταθλήματος της Serie Β. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία διανομής που υπογράφηκε μετά την εκχώρηση των ιταλικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων...

Η ιταλική Mediaset κατέληξε σε συμφωνία με το όμιλο ψηφιακού αθλητικού περιεχομένου και μίντια Perform για τη μετάδοση επιλεγμένων ποδοσφαιρικών αγώνων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Serie A, και ολόκληρου του πρωταθλήματος της Serie Β.

Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία διανομής που υπογράφηκε μετά την εκχώρηση των ιταλικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Serie A για τις σεζόν 2018-2021.

H παγκόσμια υπηρεσία streaming αθλητικού περιεχομένου DAZN του ομίλου Perform έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης πολλαπλών πλατφόρμων για 114 αγώνες της Serie A ανά σεζόν. Θα μεταδίδει τρεις αγώνες την εβδομάδα, καθώς και όλα τα highlights της Serie A.

Η DAZN έχει εξασφαλίσει επίσης τα δικαιώματα για όλους τους αγώνες της Serie B, με 10 από τους 11 αγώνες κάθε αγωνιστικής σε αποκλειστική μετάδοση.

Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας, οι πελάτες της συνδρομητικής υπηρεσίας Premium Calcio της Mediaset θα αποκτήσουν από την 1η Αυγούστου πρόσβαση σε αθλητικές εκδηλώσεις που μεταδίδονται ζωντανά, on-demand και σε HD από την πλατφόρμα DAZN. Ταυτόχρονα, θα επωφεληθούν από τη μειωμένη μηνιαία συνδρομή των €19,90 το μήνα.

https://advanced-television.com/2018/07/16/mediaset-to-broadcast-serie-a/

 

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.