Ειδήσεις . Sport+
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 | 12:46

Discovery και PGA TOUR παρουσιάζουν το GOLFTV και ενώνουν την παγκόσμια κοινότητα των φίλων του γκολφ

Η Discovery και η PGA TOUR αποκαλύπτουν το GOLFTV, υποστηριζόμενο από την PGA TOUR, τον προορισμό που θα ενώσει την παγκόσμια κοινότητα των φίλων του γκολφ. Η PGA TOUR θα υποστηρίξει τη νέα υπηρεσία streaming με live και on-demand βίντεο, που θα ενεργοποιηθεί παγκοσμίως εκτός των ΗΠΑ* την 1η Ιανουαρίου 2019.

Το GOLFTV θα υποστηρίξει την πρωτοποριακή διεθνή υπηρεσία streaming γκολφ από την 1η Ιανουαρίου 2019

Η Discovery και η PGA TOUR αποκαλύπτουν το GOLFTV, υποστηριζόμενο από την PGA TOUR, τον προορισμό που θα ενώσει την παγκόσμια κοινότητα των φίλων του γκολφ.  Η PGA TOUR θα υποστηρίξει τη νέα υπηρεσία streaming με live και on-demand βίντεο, που θα ενεργοποιηθεί παγκοσμίως εκτός των ΗΠΑ* την 1η Ιανουαρίου 2019.

Το GOLFTV θα προσφέρει στους φαν του αθλήματος τον κύριο προορισμό για πρόσβαση στο ευρύτερο περιεχόμενο γκολφ. Με αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο περιεχομένου, θα προσφέρει πολλές από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του αθλήματος, σούπερσταρ αθλητές και τουρνουά σε κάθε οθόνη και συσκευή.

Προσφέροντας στους φίλους του γκολφ μια επαυξημένη εμπειρία διασκέδασης και πληροφόρησης, το GOLFTV θα παρουσιάζει περισσότερες από 2,000 ώρες ζωντανής δράσης κάθε χρόνο, καθώς και εκτενές άρτιο περιεχόμενο on-demand. Η ζωντανή κάλυψη* θα περιλαμβάνει τα 6 Tour που βρίσκονται υπό την αιγίδα της PGA TOUR και σχεδόν 150 τουρνουά ετησίως – συμπεριλαμβανομένων των THE PLAYERS Championship, FedExCup Playoffs και Presidents Cup.

“Βασιζόμενοι στην κληρονομιά της Discovery στην παρουσίαση πραγματικών ιστοριών και άμεσης σύνδεσης του χρήστη με τις πλατφόρμες της, έχουμε ήδη δημιουργήσει μια παγκόσμιας κλάσης ομάδα στο GOLFTV. Με τις διεργασίες ήδη σε εξέλιξη, τα προσεκτικά μελετημένα σχέδιά μας θα μας επιτρέψουν να ενισχύουμε συνεχώς το GOLFTV, προχωρώντας στην εξέλιξη του προϊόντος.”

Η προώθηση του GOLFTV ακολουθεί την πρωτοποριακή στρατηγική συνεργασία μεταξύ των Discovery και PGA TOUR, που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο. Παράλληλα με το GOLFTV, η 12ετής συνεργασία θα διαχειρίζεται τα διεθνή δικαιώματα της PGA TOUR, συμπεριλαμβανομένων και των τηλεοπτικών.

H Discovery ήδη εργάζεται για μια εκτενή στρατηγική διανομής και προβολής των περιεχομένων του χαρτοφυλακίου, μεγιστοποιώντας την αγορά σε free-to-air, pay-TV και ψηφιακά, και θα εξετάσει συνεργασίες με τους υπάρχοντες παρόχους περιεχομένου PGA TOUR και γκολφ για τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του αθλήματος. Η ζωντανή κάλυψη της PGA TOUR θα είναι διαθέσιμη μέσω του GOLFTV με συγκεκριμένες ημερομηνίες ενεργοποίησης ανά τηλεοπτική αγορά.

Υπηρεσία GOLFTV Video Streaming

Το GOLFTV θα αποτελεί τον προορισμό για την PGA TOUR LIVE στην παγκόσμια αγορά (εκτός ΗΠΑ). Οι χρήστες σε όλες τις αγορές θα μπορούν να γίνουν συνδρομητές σε ένα ευρύ περιεχόμενο και πρόγραμμα γκολφ στο GOLFTV, με την προσθήκη ζωντανής κάλυψης αγώνων PGA TOUR ανάλογα με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σε κάθε αγορά. Το 2019, ζωντανή δράση θα περιλαμβάνεται στο GOLFTV σε Αυστραλία, Καναδά, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία και Ισπανία.*

Οι υπάρχοντες διεθνείς χρήστες της PGA TOUR LIVE θα μεταφερθούν ομαλά στο GOLFTV ενόψει της παρουσίασης την 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το GOLFTV, το πρόγραμμα και το περιεχόμενο θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

*Εκτός Ηνωμένων Πολιτειών. Η ζωντανή κάλυψη της PGA TOUR θα προστίθεται σε κάθε αγορά ανάλογα με την ημερομηνία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων. Τα δικαιώματα σε όλες τις αγορές (εκτός Ηνωμένων Πολιτειών) θα διαχειρίζονται από την Discovery μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την PGA TOUR έως το 2024. Οι ημερομηνίες ενεργοποίησης δικαιωμάτων ανά αγορά είναι:

Έτος

Αγορά

2019

Αυστραλία, Καναδάς, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ισπανία

2020

Πολωνία, Νότια Κορέα

2021

Βέλγιο, Κίνα, Γερμανία, Νότια Αφρική

2022

Δανία, Φινλανδία, Ινδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο

2024

Γαλλία

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.