02/11/2018

Το φθινοπωρινό «Run Greece 2018» στην ΕΡΤ3

Τους αγώνες «Run Greece» σε Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Ρόδο, τους οποίους διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, φέρνει στην οθόνη η ΕΡΤ3 σε α΄ τηλεοπτική μετάδοση από το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 και για τα δύο επόμενα Σάββατα, στις 18:30. Ειδικότερα, αυτό το Σάββατο μεταδίδεται ο πρώτος αγώνας της φθινοπωρινής περιόδου που έγινε στην Αλεξανδρούπολη με μεγάλη συμμετοχή και καλές...

Τους αγώνες «Run Greece» σε Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Ρόδο, τους οποίους διοργάνωσε  ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, φέρνει στην οθόνη η ΕΡΤ3 σε α΄ τηλεοπτική μετάδοση από το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 και για τα δύο επόμενα Σάββατα, στις 18:30.

Ειδικότερα, αυτό το Σάββατο μεταδίδεται ο πρώτος αγώνας της φθινοπωρινής περιόδου που έγινε στην Αλεξανδρούπολη με μεγάλη συμμετοχή και καλές επιδόσεις παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Την τηλεοπτική σκυτάλη παίρνει το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, η προτελευταία στάση της φετινής διοργάνωσης, στην Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.500 δρομέων σε όλες τις κατηγορίες. Το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου, μεταδίδεται ο αγώνας στο «νησί των Ιπποτών», τη Ρόδο, στον οποίο συμμετείχαν δρομείς από τα Δωδεκάνησα.

Η σκηνοθεσία είναι του Τηλέμαχου Κοεμτζόπουλου.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.