Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 | 12:46

To DAZN φτάνει σε 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία

H διεθνής υπηρεσία streaming αθλητικού περιεχομένου DAZN έχει περίπου 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία, σύμφωνα με μελέτη της Lega Calcio σχετικά με την κατάσταση της τοπικής αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης. Δεν πληρώνουν όλοι αυτοί οι θεατές, ούτε έχουν όλοι πλήρη συνδρομή, καθώς το DAZN επιτρέπει τη χρήση έως και έξι συσκευών...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

H διεθνής υπηρεσία streaming αθλητικού περιεχομένου DAZN έχει περίπου 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία, σύμφωνα με μελέτη της Lega Calcio σχετικά με την κατάσταση της τοπικής αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης. Δεν πληρώνουν όλοι αυτοί οι θεατές, ούτε έχουν όλοι πλήρη συνδρομή, καθώς το DAZN επιτρέπει τη χρήση έως και έξι συσκευών (κινητό τηλέφωνο, tablet ή έξυπνη τηλεόραση) στον ίδιο λογαριασμό.

Αυτό συνέβαλε στην επιτυχία της εφαρμογής Together Price, μια εφαρμογή κοινής χρήσης που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τη συνδρομή του DAZN με έως και 5 άτομα, καθένα από τα οποία καταβάλλει ένα μέρος της συνδρομής. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της αγοράς, το DAZN θα πρέπει να φθάσει σε ισοσκελισμό των εσόδων-εξόδων του το 2021.

Υπάρχει επίσης αισιοδοξίας για τις δύο άλλες ιταλικές πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης: ο Sky Italia αναμένεται να ξεπεράσει το ορόσημο των 5 εκατομμυρίων συνδρομητών, από τα σημερινά 4,7 εκατομμύρια.

Η Mediaset Premium θα μπορούσε να γίνει κερδοφόρα, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, αφού εγκατέλειψε τον αγώνα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A. Κατά συνέπεια, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας έχασε περίπου 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές και τώρα έχει 700.000 αλλά κατάφερε να βάλει τάξη στα οικονομικά του. Η Mediaset κατέχει επίσης την συνδρομητική πλατφόρμα διαδικτυακής ροής (streaming) Infinity, η οποία διαθέτει 750.000 πελάτες.

https://advanced-television.com/2019/01/04/dazn-reaches-1-3m-viewers-in-italy/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.