Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 | 12:46

To DAZN φτάνει σε 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία

H διεθνής υπηρεσία streaming αθλητικού περιεχομένου DAZN έχει περίπου 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία, σύμφωνα με μελέτη της Lega Calcio σχετικά με την κατάσταση της τοπικής αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης. Δεν πληρώνουν όλοι αυτοί οι θεατές, ούτε έχουν όλοι πλήρη συνδρομή, καθώς το DAZN επιτρέπει τη χρήση έως και έξι συσκευών...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

H διεθνής υπηρεσία streaming αθλητικού περιεχομένου DAZN έχει περίπου 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία, σύμφωνα με μελέτη της Lega Calcio σχετικά με την κατάσταση της τοπικής αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης. Δεν πληρώνουν όλοι αυτοί οι θεατές, ούτε έχουν όλοι πλήρη συνδρομή, καθώς το DAZN επιτρέπει τη χρήση έως και έξι συσκευών (κινητό τηλέφωνο, tablet ή έξυπνη τηλεόραση) στον ίδιο λογαριασμό.

Αυτό συνέβαλε στην επιτυχία της εφαρμογής Together Price, μια εφαρμογή κοινής χρήσης που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τη συνδρομή του DAZN με έως και 5 άτομα, καθένα από τα οποία καταβάλλει ένα μέρος της συνδρομής. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της αγοράς, το DAZN θα πρέπει να φθάσει σε ισοσκελισμό των εσόδων-εξόδων του το 2021.

Υπάρχει επίσης αισιοδοξίας για τις δύο άλλες ιταλικές πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης: ο Sky Italia αναμένεται να ξεπεράσει το ορόσημο των 5 εκατομμυρίων συνδρομητών, από τα σημερινά 4,7 εκατομμύρια.

Η Mediaset Premium θα μπορούσε να γίνει κερδοφόρα, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, αφού εγκατέλειψε τον αγώνα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A. Κατά συνέπεια, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας έχασε περίπου 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές και τώρα έχει 700.000 αλλά κατάφερε να βάλει τάξη στα οικονομικά του. Η Mediaset κατέχει επίσης την συνδρομητική πλατφόρμα διαδικτυακής ροής (streaming) Infinity, η οποία διαθέτει 750.000 πελάτες.

https://advanced-television.com/2019/01/04/dazn-reaches-1-3m-viewers-in-italy/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.