Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 | 12:46

To DAZN φτάνει σε 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία

H διεθνής υπηρεσία streaming αθλητικού περιεχομένου DAZN έχει περίπου 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία, σύμφωνα με μελέτη της Lega Calcio σχετικά με την κατάσταση της τοπικής αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης. Δεν πληρώνουν όλοι αυτοί οι θεατές, ούτε έχουν όλοι πλήρη συνδρομή, καθώς το DAZN επιτρέπει τη χρήση έως και έξι συσκευών...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

H διεθνής υπηρεσία streaming αθλητικού περιεχομένου DAZN έχει περίπου 1,3 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία, σύμφωνα με μελέτη της Lega Calcio σχετικά με την κατάσταση της τοπικής αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης. Δεν πληρώνουν όλοι αυτοί οι θεατές, ούτε έχουν όλοι πλήρη συνδρομή, καθώς το DAZN επιτρέπει τη χρήση έως και έξι συσκευών (κινητό τηλέφωνο, tablet ή έξυπνη τηλεόραση) στον ίδιο λογαριασμό.

Αυτό συνέβαλε στην επιτυχία της εφαρμογής Together Price, μια εφαρμογή κοινής χρήσης που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τη συνδρομή του DAZN με έως και 5 άτομα, καθένα από τα οποία καταβάλλει ένα μέρος της συνδρομής. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της αγοράς, το DAZN θα πρέπει να φθάσει σε ισοσκελισμό των εσόδων-εξόδων του το 2021.

Υπάρχει επίσης αισιοδοξίας για τις δύο άλλες ιταλικές πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης: ο Sky Italia αναμένεται να ξεπεράσει το ορόσημο των 5 εκατομμυρίων συνδρομητών, από τα σημερινά 4,7 εκατομμύρια.

Η Mediaset Premium θα μπορούσε να γίνει κερδοφόρα, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, αφού εγκατέλειψε τον αγώνα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A. Κατά συνέπεια, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας έχασε περίπου 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές και τώρα έχει 700.000 αλλά κατάφερε να βάλει τάξη στα οικονομικά του. Η Mediaset κατέχει επίσης την συνδρομητική πλατφόρμα διαδικτυακής ροής (streaming) Infinity, η οποία διαθέτει 750.000 πελάτες.

https://advanced-television.com/2019/01/04/dazn-reaches-1-3m-viewers-in-italy/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Technisat iMeteo 1CE

Η αγορά σήμερα

21-01-2019

Technisat iMeteo 1CE

Διαθέσιμος από την AMF Electronics το επιτραπέζιο ρολόι - μετεωρολογικός σταθμός iMeteo 1CE της Technisat. Πρόκειται για μια πολύ κομψή και χρήσιμη συσκευή που διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,6 ιντσών, η οποία εμφανίζει ώρα και διάφορες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει δύο ξυπνητήρια με λειτουργία Snooze...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.