Ειδήσεις . Sport+
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 | 14:30

Η DISCOVERY αποκτά το πλειοψηφικό μερίδιο στην PLAY SPORTS GROUP και δημιουργεί μία παγκόσμια πλατφόρμα για την Ποδηλασία

Η Discovery Inc, ο παγκόσμιος ηγέτης στην ψυχαγωγία, ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του μεριδίου 71% στην Play Sports Group – την εταιρεία digital media αθλημάτων που βρίσκεται πίσω από κορυφαία ποδηλατικά δίκτυα του κόσμου όπως τα Global Cycling Network, Global Mountain Bike Network και Global Triathlon Network.
  • Ο συνδυασμός του κορυφαίου ποδηλατικού υλικού στην αγορά που διαθέτει η Play Sports Group με τα δικαιώματα ζωντανών μεταδόσεων της Discovery δημιουργούν την κορυφαία μιντιακή ποδηλατική πλατφόρμα στον κόσμο
  • Η πιο ολοκληρωμένη άμεση πρόταση στον καταναλωτή για τους φίλους της ποδηλασίας

Η Discovery Inc, ο παγκόσμιος ηγέτης στην ψυχαγωγία, ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του μεριδίου 71% στην Play Sports Group – την εταιρεία digital media αθλημάτων που βρίσκεται πίσω από κορυφαία ποδηλατικά δίκτυα του κόσμου όπως τα Global Cycling Network, Global Mountain Bike Network και Global Triathlon Network

Η συμφωνία τονίζει τη φιλοδοξία της Discovery να δημιουργήσει το πρώτο παγκόσμιο μιντιακό οικοσύστημα της ποδηλασίας, ενισχύοντας τη θέση του παγκόσμιου ηγέτη στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις και των δικαιωμάτων για τους κορυφαίους ποδηλατικούς αγώνες στην Ευρώπη – μέσω του Eurosport. Σε συνεργασία με την Play Sports Group, την κορυφαία ποδηλατική κοινότητα στον κόσμο και ψηφιακό προορισμό επιλογής για την ποδηλατική τεχνολογία, την προπόνηση, υλικό από τα παρασκήνια και πολλά άλλα, η Discovery θα δημιουργήσει το πρώτο παγκόσμιο οικοσύστημα που θα συνδυάσει τα καλύτερα από την κοινωνία, το περιεχόμενο, το lifestyle και τους αγώνες για το μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό των φίλων της ποδηλασίας – μία παγκόσμια αγορά 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Discovery αρχικά απόκτησε μερίδιο 20% στην Play Sports Group το Φεβρουάριο του 2017. Η επιπλέον επένδυση αυξάνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Discovery στην Play Sports Group, που θα γίνει θυγατρική της Discovery. Ο ιδρυτής και CEO της Play Sports Group, Simon Wear και το επιτελείο των 140 ειδικών αναλυτών της ποδηλασίας, μαζί με τις υπηρεσίες ψηφιακού υλικού, marketing και πωλήσεων, θα ενταχθούν στην Discovery, δημιουργώντας μία νέα παγκόσμια κατηγορία στην εταιρεία με βάση την ποδηλασία. 

Έχοντας ιδρυθεί το 2012, η Play Sports Group κατέχει και λειτουργεί 8 οπτικά κανάλια ποδηλασίας μετρώντας περισσότερα από 45 εκ. views κάθε μήνα, με 5,7 εκ. followers στα social media και με 3,1 εκ. συνδρομητές. Κατά τη διάρκεια του 2018, η Play Sports Group παρουσίασε 5 νέα διεθνή κανάλια και μετέδιδε ζωντανούς αγώνες από τα κανάλια της στο YouTube και μέσω του Facebook Watch.  

Η επένδυση της Discovery στην Play Sports Group ενισχύει την στρατηγική της εταιρείας να ενδυναμώνει το πάθος των ανθρώπων εξελίσσοντας τμήματα και προϊόντα που επεκτείνονται στην παγκόσμια κοινότητα φίλων και οπαδών. Η νέα πρόταση δημιουργεί ευκαιρίες για την εξέλιξη μίας άμεσης πρότασης στον καταναλωτή και ειδικά τους φίλους της ποδηλασίας σε όλο τον κόσμο. Η Discovery πρόσφατα ανακοίνωσε μία  πρωτοπόρο στρατηγική συμμαχία με το PGA TOUR δημιουργώντας μία διεθνή πλατφόρμα για το γκολφ. Η εταιρεία από τότε παρουσίασε το  GOLFTV και επέκτεινε τη γκάμα δικαιωμάτων  καθώς κινείται προς τον στόχο να γίνει η ψηφιακή έδρα του γκολφ για τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Το Eurosport, μέρος της οικογένειας της Discovery Sports, είναι ο κορυφαίος αθλητικός προορισμός στην Ευρώπη και ο μεγαλύτερος κάτοχος τηλεοπτικών δικαιωμάτων για σημαντικούς αγώνες ποδηλασίας, δημιουργώντας μία ακαταμάχητη γκάμα που περιλαμβάνει και τα τρία Grand Tour, περισσότερους από 35 αγώνες UCI World Tour, περιλαμβανομένων και των 5 Monuments και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το 2019, οι φίλοι της ποδηλασίας θα απολαύσουν περισσότερες από 200 ημέρες και 2.500 ώρες ζωντανής ποδηλασίας από το Eurosport και από την υπηρεσία streaming, Eurosport Player

Σχολιάζοντας την συμφωνία, ο JB Perrette, πρόεδρος και CEO της Discovery International, είπε: “Αυτό είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην στρατηγική της Discovery να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα που δυναμώνουν το πάθος των ανθρώπων.  Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Simon, έναν φανταστικό επιχειρηματία, μαζί με την τρομερή ομάδα του που θα βοηθήσουν να εκτοξεύσουμε την επέκταση και την παγκοσμιοποίηση της Play Sports Group.”

Ο Peter Faricy, CEO, Global Direct to Consumer στην Discovery Inc., πρόσθεσε: “Η συνεργασία μας με την Play Sports Group επιταχύνει την παγκόσμια στρατηγική μας για την αμεσότητα στον καταναλωτή και μας δίνει μία τεράστια ευκαιρία να δημιουργήσουμε έναν παγκόσμιο ποδηλατικό προορισμό για τους θεατές σε όλο τον κόσμο. Η Discovery και η Play Sports Group μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έναν παθιασμένο καταναλωτή και κατανοούν βαθιά τις ανάγκες του, δημιουργώντας ένα υλικό που θα εμπνέει, θα πληροφορεί και θα ψυχαγωγεί, φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά στο άθλημα που αγαπούν.” 

“Γνωρίζουμε την αξία που η Play Sports Group μπορεί να φέρει και είμαστε ενθουσιασμένοι με την πιθανότητα να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα συνδυάζει τη δυναμική του ψηφιακού υλικού που επικεντρώνεται στον θεατή μαζί με τα δικαιώματα μετάδοσης των κορυφαίων αγώνων που έχει το Eurosport και τις υπάρχουσες πλατφόρμες που είναι άμεσες προς τον καταναλωτή.”

Ο ιδρυτής και CEO της Play Sports Group, Simon Wear, είπε: “Είμαι πολύ υπερήφανος και ενθουσιασμένος που η Play Sports Group μπαίνει στην οικογένεια τη Discovery. Ως θεατής αλλά και επιχειρηματίας που επικεντρώνεται στις κοινότητες, δεν θα μπορούσαμε να ευθυγραμμιστούμε καλύτερα με τη βαθιά ιστορία της Discovery στην υπηρεσία παθιασμένου και εξειδικευμένου κοινού με υλικό υπέρ-υψηλής ποιότητας.”

“Από την αρχική επένδυση της Discovery στην PSG, δουλέψαμε στενά με τον JB Perrette και την ομάδα του και γινόταν όλο και πιο σαφές ότι ως καινοτόμες επιχειρήσεις στην αμεσότητα με τον καταναλωτή, μοιραζόμαστε το όραμα της εξυπηρέτησης των όλο και μεγαλύτερων αναγκών των θεατών. Ο συνδυασμός των δικαιωμάτων των κορυφαίων αγώνων ποδηλασίας της Discovery και του Eurosport, οι πηγές, οι υποδομές και η φιλοσοφία της εταιρείας, με τη μεγάλη κοινότητα θεατών της ποδηλασίας που έχει η Play Sports Group σημαίνει ότι έχουμε ένα απίστευτο πακέτο. Η ευκαιρία να δημιουργήσουμε έναν παγκοσμίου επιπέδου ψηφιακό προορισμό, σε πολλές γλώσσες, αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία που δεν θέλουν να χάσουν οι φίλοι της ποδηλασίας.”

Η Discovery Sports είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα live αθλήματα με ένα δίκτυο τμημάτων και αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία αθλήματα και διοργανώσεις όπως: το Eurosport και το Eurosport Player, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το Tour de France, το Giro d’Italia, η Vuelta a España, το Championships – Wimbledon, το US Open, το Roland Garros, το Australian Open, το ATP Tour, η Bundesliga, η English Premier League, το UEFA Europa League, η Eliteserien, το PGA TOUR, το Six Nations Rugby, το FIS Ski World Championships, το Moto GP και η Formula E μεταξύ πολλών άλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Play Sports Group – επισκεφθείτε το www.playsportsnetwork.com.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.