11/02/2019

Η UEFA λανσάρει υπηρεσία ΟΤΤ

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Ο Aleksander Čeferin, πρόεδρος της UEFA, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να δρομολογηθεί μία νέα υπηρεσία συνεχούς ροής ΟΤΤ. Σε μια ομιλία μετά την ομόφωνη επανεκλογή του στο 43ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΥΕΦΑ, ο Čeferin πληροφόρησε τους αντιπροσώπους ότι η UEFA θα ξεκινήσει τη δική της πλατφόρμα OTT, με προσωρινή ονομασία UEFA TV...

Ο Aleksander Čeferin, πρόεδρος της UEFA, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να δρομολογηθεί μία νέα υπηρεσία συνεχούς ροής ΟΤΤ.

Σε μια ομιλία μετά την ομόφωνη επανεκλογή του στο 43ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΥΕΦΑ, ο Čeferin πληροφόρησε τους αντιπροσώπους ότι η UEFA θα ξεκινήσει τη δική της πλατφόρμα OTT, με προσωρινή ονομασία UEFA TV, τους επόμενους έξι μήνες.

Εξυπακούεται ότι η πλατφόρμα OTT θα είναι διαθέσιμη μόνο εκτός Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής μετά την έναρξή της, ενώ το Champions League θα είναι μάλλον απίθανο να είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα μέχρι το 2021, δεδομένου ότι έχουν συναφθεί συμβάσεις με ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

«Είμαστε πλήρως ενήμεροι για την εξέλιξη μιας επανάστασης και είμαστε στη διαδικασία σύναψης ιστορικών εταιρικών σχέσεων με τις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου σε αυτόν τον τομέα», δήλωσε ο Čeferin. "Έχουμε ήδη ξεκινήσει να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση χάρη σε μια συμφωνία χορηγίας με τον όμιλο Alibaba. Αυτή η συνεργασία είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συμφωνία χορηγίας. Πρόκειται για μια πρώτη συμφωνία που ανοίγει νέους ορίζοντες, όπως η δημιουργία ενός κέντρου αριστείας σε νέες τεχνολογίες ποδοσφαίρου ή κοινών έργων ηλεκτρονικού εμπορίου. Μαζί, εφευρίσκουμε το μέλλον, και το μόνο μας όριο είναι η φαντασία μας», κατέληξε.

https://advanced-television.com/2019/02/08/uefa-to-launch-ott-service/

 

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.