Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 | 12:25

ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!

Το ιστορικό αθλητικό ραδιόφωνο ανανεώνει το πρόγραμμά του.

Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΑσπορ είναι στον αΕΡΑ. Με νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές, νέα διάθεση, αλλά με τον ίδιο πάντοτε σκοπό. Την αντικειμενική και έγκαιρη ενημέρωση, σε όλα τα σπορ και για όλες τις ομάδες. Χωρίς άναρθρες κραυγές και κορώνες φανατισμού, το δημόσιο ραδιόφωνο παραμένει η ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ στην αθλητική ενημέρωση.

Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΑσπορ είναι στον αΕΡΑ. Με νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές, νέα διάθεση, αλλά με τον ίδιο πάντοτε σκοπό. Την αντικειμενική και έγκαιρη ενημέρωση, σε όλα τα σπορ και για όλες τις ομάδες. Χωρίς άναρθρες κραυγές και κορώνες φανατισμού, το δημόσιο ραδιόφωνο παραμένει η ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ στην αθλητική ενημέρωση.

Από το χάραμα παρέα

Καθημερινά, η ΕΡΑσπορ είναι αυτή που σας συντροφεύει στο ξημέρωμα, καθώς αν δεν «Λαλήσουν τρεις» (06:00 / Λουκάκης, Λουκάς, Λαδόπουλος) δεν πρόκειται να ξεκινήσει η μέρα…

Ακόμη τα πρωινά έχουν τους «Πρωινούς Τύπους» (08:00) που «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν» (10:00 / Κοντός, Παπάζογλου, Μαυρογιαννίδης), αλλά και το «Τρίτο μάτι» (12:00 / Μυρισκλάβος, Σαρελάκος, Παρόλας) που όλα τα βλέπει και όλα τα σχολιάζει με τη βοήθεια του πιστού του κοινού.

Θα σας βάλει στο κέντρο των γεγονότων με την «Πρώτη Σελίδα» (13:00 / Λαγός, Βοτζάκης, Γάτας) και τη «Ραδιοεφημερίδα» μεσημέρι (14:00 / Σαρέσκος, Κουκουλάς, Μότσης) και βράδυ (19:00), ενώ παράλληλα θα σχεδιάσει μια τέλεια επίθεση «24 δευτερολέπτων» για τους φανατικούς του μπάσκετ (15:00 / Ζορμπάς, Ντεντόπουλος, Σωτηρίου).

Ειδικές εκπομπές

Η ΕΡΑσπορ πηγαίνει κάθε Τρίτη (17:00 / Μότσης) στα ερασιτεχνικά γήπεδα μέσα από την εκπομπή «Ολη η Ελλάδα παίζει μπάλα», αλλά ταυτόχρονα περνά τα σύνορα και σας ενημερώνει κάθε Δευτέρα (16:00 / Μαλισιώβας) τι κάνουν οι «Ελληνες παντού».

Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 10 το βράδυ, γυρνά πίσω τον χρόνο με τα «Γήπεδα της ιστορίας» (Νάσος Μπράτσος, Θωμάς Σίδερης), ενώ παράλληλα, θα τρέξει, θα παίξει βόλεϊ και χάντμπολ, θα βουτήξει στην πισίνα για να κολυμπήσει και να παίξει πόλο σε μια «Ελλάδα των σπορ» (18:00 / Τσίλκος, Σκύφτας, Νάνης).

Η βραδινή ενημέρωση

Καθημερινά, η βραδινή «Ραδιοεφημερίδα» (19:00 / Παχάκης) ξετυλίγει το κουβάρι της αθλητικής ενημέρωσης, μέσα από τα αναλυτικά ρεπορτάζ των δημοσιογράφων της ΕΡΑσπορ.

Με το νέο πρόγραμμα της ΕΡΑσπορ οι ακροατές έρχονται «Στον κόσμο μας» (21:00 / Σαράντος, Τζαβάρας) και πληροφορούνται άμεσα το τι γίνεται εκτός συνόρων, ενώ κάθε φορά που συντονίζονται με το «ΕΡΑbet» (Τρίτη με Πέμπτη στις 16:00 και Σάββατο-Κυριακή στις 14:00 / Ράνιος), πηγαίνουν άμεσα και στο ταμείο.

Τέλος, πριν από τα μεσάνυχτα (22:00 / Παναγιωτόπουλος, Παπανικολάου, Στίμος) η εκπομπή «Τελευταία σελίδα» ρίχνει μια… τελευταία ματιά στην επικαιρότητα της ημέρας.

H Παρασκευή σε «Άλλη Διάσταση»

Κάθε Παρασκευή στην ΕΡΑσπορ ο Κώστας Αρβανίτης μας περνά σε «Άλλη Διάσταση» (09:00). Νωρίτερα (06:00 / Ξυνού, Λαδόπουλος), «Η Λαίδη κι ο Αλήτης»… ισορροπούν ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους, από τη γαλήνη του Πολιτισμού στην άγρια ομορφιά των γηπέδων, ενώ τα «Τρία πουλάκια» (11:00 / Πίκουλας, Αλεβίζου, Μπουζαλά) το μόνο που δεν κάνουν είναι να κάθονται αδιάφορα, αφού… τιτιβίζουν για όλη την επικαιρότητα.

Για την ΕΡΑσπορ κάθε ώρα είναι και «Ωρα Ελλάδας» καθώς μέσα από τη συχνότητά της, σε συνεργασία με την EΡΤ World σας φέρνει σε επαφή με τους Έλληνες όλης της υφηλίου (16:00 / Αγγελίδης).

Week end γεμάτο δράση

Το «Μικρόφωνο στα γήπεδα» παραμένει εδώ και χρόνια η ναυαρχίδα δημόσιου ραδιοφώνου, καθώς η ΕΡΑσπορ, είναι η μόνη αθλητική συχνότητα που μπαίνει σε όλα τα γήπεδα της χώρας, μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων, για όλα τα αθλήματα, όπου διεξάγονται. Επικεφαλής της μαραθώνιας μετάδοσης των αγώνων ο Σήφης Βοτζάκης.

Το Σαββατοκύριακο, το μικρόφωνο δεν πάει μόνο στα γήπεδα. Η ΕΡΑσπορ το ξημέρωμα θα βγει για… κυνήγι ή θα πάει για… ψάρεμα με τις «Πρωινές ιχνηλασίες», θα πει στους ακροατές της μια «Πρωινή καλημΕΡΑ» (08:00 / Σαμαράς, Αντωνίνης), θα δώσει τα φόντα της για «Αθλητικό τουρισμό» (10:00 / Τσίλκος, Σκύφτας) στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, ενώ θα σκοράρει με το «Dum spiro goal» (09:00 / Τσάμης).

Η ΕΡΑσπορ είναι συνοδηγός στα πιο γρήγορα αυτοκίνητα και στους πιο συναρπαστικούς αγώνες με το δικό της «Auto moto» (12:00 / Παναγιωτόπουλος), ενώ επειδή πάνω από όλα είναι η υγεία, ενημερώνει τους ακροατές της πως συνδυάζονται «Υγεία και σπορ» (13:00 / Σπύρου).

Και μετά το «Μικρόφωνο στα γήπεδα», την ώρα που οι προβολείς στα γήπεδα θα σβήνουν, τότε θα ξεκινά το «Τρίτο ημίχρονο» (22:00 / Παπανικολάου, Στίμος, Μαυρογιαννίδης).

Μαζί με τον ακροατή 24 ώρες

Ακόμα όμως και όταν οι ώρες περάσουν η ΕΡΑσπορ θα παραμείνει… ολοζώντανη με 24ώρο πρόγραμμα.

Θα πετάξει την «Μπάλα στην εξέδρα» (24:00 / Μώρος, Καϊμάς, Παπαγεωργίου) και θα δώσει τον λόγο στους ακροατές της για να παίξουν μπάλα αυτοί, ενώ από τις δύο μέχρι το ξημέρωμα οι εκπομπές «Σιώπα και άκουσε» (Σιώπας), «Η Γαλέρα» (Ρισβάς) και οι «Νύχτες Μαγικές» (Κουνούπης) θα κρατούν συντροφιά στους ξενύχτηδες…

Όλα αυτά συνθέτουν απλά το νέο πρόγραμμα της ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!

Δελτίο Τύπου

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TECHNISAT VIOLA 3

Η αγορά σήμερα

17-07-2019

TECHNISAT VIOLA 3

Ως αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της Technisat στην Ελλάδα, η AMF Electronics διαθέτει στην αγορά το νέο φορητό ραδιόφωνο VIOLA 3. Πρόκειται για ένα φορητό ραδιόφωνο σε μέγεθος τσέπης, το οποίο υποστηρίζει το νέο πρότυπο επίγειας ψηφιακής ραδιοφωνικής εκπομπής DAB+. Εκτός από τα ψηφιακά ραδιοφωνικά προγράμματα DAB+...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.