Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 | 12:37

Το beIN Sports εγκαταλείπει την κάλυψη της F1 στη Μέση Ανατολή λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας

Το beIN Sports δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Formula 1 για τα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη μάχη κατά της πειρατείας στη Σαουδική Αραβία θα έχει "φυσική συνέπεια" στα δικαιώματα...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το beIN Sports δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Formula 1 για τα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας.

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη μάχη κατά της πειρατείας στη Σαουδική Αραβία θα έχει "φυσική συνέπεια" στα δικαιώματα που επιλέγει να αγοράσει.

Ο κ. Tom Keaveny, διευθύνων σύμβουλος της beΙΝ στην περιοχή, δήλωσε ότι η εταιρεία θα "πληρώσει λιγότερα" για δικαιώματα τηλεοπτικών αναμεταδόσεων στο μέλλον, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την "κλοπή βιομηχανικής κλίμακας" που πραγματοποιεί ο σαουδαραβικός όμιλος beoutQ.

Οι ποδοσφαιρικές αρχές - όπως η Premier, η Uefa και η Fifa - έχουν ξεκινήσει νομικές ενέργειες υπέρ του beIN, λέγοντας ότι η πειρατεία αποτελεί σημαντική απειλή για την οικονομική υγεία του παιχνιδιού. Η Liberty Media, η οποία κατέχει το franchise της F1, από την άλλη πλευρά, ήταν λιγότερο δραστήρια, και αυτό έχει ζημιώσει καθαρά τις σχέσεις της με την beIN.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/11/bein-sports-drops-f1-coverage-due-to-rampant-piracy/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.