Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 | 12:37

Το beIN Sports εγκαταλείπει την κάλυψη της F1 στη Μέση Ανατολή λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας

Το beIN Sports δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Formula 1 για τα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη μάχη κατά της πειρατείας στη Σαουδική Αραβία θα έχει "φυσική συνέπεια" στα δικαιώματα...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το beIN Sports δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Formula 1 για τα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας.

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη μάχη κατά της πειρατείας στη Σαουδική Αραβία θα έχει "φυσική συνέπεια" στα δικαιώματα που επιλέγει να αγοράσει.

Ο κ. Tom Keaveny, διευθύνων σύμβουλος της beΙΝ στην περιοχή, δήλωσε ότι η εταιρεία θα "πληρώσει λιγότερα" για δικαιώματα τηλεοπτικών αναμεταδόσεων στο μέλλον, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την "κλοπή βιομηχανικής κλίμακας" που πραγματοποιεί ο σαουδαραβικός όμιλος beoutQ.

Οι ποδοσφαιρικές αρχές - όπως η Premier, η Uefa και η Fifa - έχουν ξεκινήσει νομικές ενέργειες υπέρ του beIN, λέγοντας ότι η πειρατεία αποτελεί σημαντική απειλή για την οικονομική υγεία του παιχνιδιού. Η Liberty Media, η οποία κατέχει το franchise της F1, από την άλλη πλευρά, ήταν λιγότερο δραστήρια, και αυτό έχει ζημιώσει καθαρά τις σχέσεις της με την beIN.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/11/bein-sports-drops-f1-coverage-due-to-rampant-piracy/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.