Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 | 12:37

Το beIN Sports εγκαταλείπει την κάλυψη της F1 στη Μέση Ανατολή λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας

Το beIN Sports δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Formula 1 για τα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη μάχη κατά της πειρατείας στη Σαουδική Αραβία θα έχει "φυσική συνέπεια" στα δικαιώματα...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το beIN Sports δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Formula 1 για τα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας.

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη μάχη κατά της πειρατείας στη Σαουδική Αραβία θα έχει "φυσική συνέπεια" στα δικαιώματα που επιλέγει να αγοράσει.

Ο κ. Tom Keaveny, διευθύνων σύμβουλος της beΙΝ στην περιοχή, δήλωσε ότι η εταιρεία θα "πληρώσει λιγότερα" για δικαιώματα τηλεοπτικών αναμεταδόσεων στο μέλλον, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την "κλοπή βιομηχανικής κλίμακας" που πραγματοποιεί ο σαουδαραβικός όμιλος beoutQ.

Οι ποδοσφαιρικές αρχές - όπως η Premier, η Uefa και η Fifa - έχουν ξεκινήσει νομικές ενέργειες υπέρ του beIN, λέγοντας ότι η πειρατεία αποτελεί σημαντική απειλή για την οικονομική υγεία του παιχνιδιού. Η Liberty Media, η οποία κατέχει το franchise της F1, από την άλλη πλευρά, ήταν λιγότερο δραστήρια, και αυτό έχει ζημιώσει καθαρά τις σχέσεις της με την beIN.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/11/bein-sports-drops-f1-coverage-due-to-rampant-piracy/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TechniSat DIGIMETER S4 TOUCH

Η αγορά σήμερα

14-02-2019

TechniSat DIGIMETER S4 TOUCH

Διαθέσιμο από την AMF Electronics το Digimeter S4 Touch της Technisat. Πρόκειται για ένα εύκολο, ακριβές και πλήρες όργανο μέτρησης DVB σημάτων, το οποίο διαθέτει υψηλής ανάλυσης έγχρωμη TFT 4,3” οθόνη. Μετράει δορυφορικά, επίγεια και καλωδιακά σήματα, ενώ μετράει και ραδιοφωνικά FM, DAB σήματα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 125

Τεύχος 125

23-01-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 125

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές και παρουσιάσεις του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή του νέου δέκτη Vu+ DUO 4K της VU, ενός Hi-End δορυφορικού δέκτη με προηγμένες δυνατότητες λήψης και εγγραφών. Ο ολοκαίνουργιος Vu+ Duo 4K, ο  ταχύτερος Enigma2 δέκτης που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, καθώς διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.1GHz, εξοπλίζεται με διπλά FBC tuners, χάρη στα οποία διαθέτει προηγμένες δυνατότητες λήψης και εγγραφών. Με ενσωματωμένα Wi-Fi και Bluetooth interfaces, αλλά και υποστήριξη Kodi, HbbTV, διπλού transcoding και multiboot, ο Vu+ Duo 4K θα ενθουσιάσει τους φανατικούς φίλους των Enigma2 δορυφορικών δεκτών. Ακ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.