12/02/2019

Η Formula 1 ξανά στον Sky Deutschland

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Μετά από διακοπή ενός έτους, ο Sky Deutschland θα μεταδίδει ξανά τους αγώνες της Formula 1 στη Γερμανία και την Αυστρία. Η νέα συμφωνία καλύπτει τις σεζόν 2019 και 2020 και περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του προγράμματος. Το πακέτο δικαιωμάτων, των οποίων τα οικονομικά στοιχεία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, περιλαμβάνει τα δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης...

Μετά από διακοπή ενός έτους, ο Sky Deutschland θα μεταδίδει ξανά τους αγώνες της Formula 1 στη Γερμανία και την Αυστρία. Η νέα συμφωνία καλύπτει τις σεζόν 2019 και 2020 και περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του προγράμματος.

Το πακέτο δικαιωμάτων, των οποίων τα οικονομικά στοιχεία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, περιλαμβάνει τα δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης μέσω δορυφόρου, καλωδιακής τηλεόρασης, IPTV, streaming και mobile TV στη Γερμανία και την Αυστρία, καθώς και τα δικαιώματα γερμανικής γλώσσας στην Ελβετία.

O Sky Deutschland θα μεταδίδει τους αγώνες τόσο στη γραμμική τηλεόραση μέσα από συνδρομητικό πακέτο Sky Sport, όσο και μέσω των υπηρεσιών ροής Sky Go και Sky Ticket. Οι εκπομπές θα έχουν ποιότητα HD χωρίς διαφημιστικά διαλείμματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ένα συνοδευτικό κανάλι θα προσφέρει επιπλέον γωνίες και πληροφορίες κάμερας.

Οι πελάτες με το Sky Q box θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες ζωντανά σε Ultra HD από το Sky Sport UHD.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/12/sky-deutschland-recoups-formula-1-rights/

 

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.