Εν αναμονή της ψήφισης από τη Βουλή της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση, οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας (και όχι μόνο) βρίσκονται σε εγρήγορση, με στόχο να εξασφαλίσουν ένα ακόμη καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

«Φιλέτο» για τα τηλεοπτικά κανάλια θεωρείται ο ΠΑΟΚ, με την ΕΡΤ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο, ώστε την επόμενη χρονιά οι αγώνες του πρωταθλητή Ελλάδας να προβάλλονται από τη δημόσια τηλεόραση. Μάλιστα, από την Αθήνα προκύπτει η πληροφορία πως η ΕΡΤ είναι υπό προϋποθέσεις διατεθειμένη να προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Nova δεν φαίνεται διατεθειμένη να «ματσάρει».

Από κει και πέρα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport», η ΕΡΤ κινείται για την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πανιώνιου και του ΟΦΗ, με την περίπτωση των Κρητικών να επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, στο κόλπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας φαίνεται να μπαίνει και η Cosmote TV, που στοχεύει στην εξασφάλιση των εντός έδρας αγώνων μίας εκ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος.

https://www.makthes.gr/