Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
TM 491
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6 Μαΐου 2019 13:09

Περισσότερη ανάλυση, διάδραση με το κοινό και εμπλουτισμός των ειδικών αναλυτών του Eurosport για τη μέγιστη ποιότητα κάλυψης του φετινού Γύρου της Ιταλίας

38660a44884282a982a6205e228e9698 XL 520d0662

Το Eurosport εγγυάται και φέτος στους εκατομμύρια φίλους της ποδηλασίας σε όλο τον κόσμο πως θα παρακολουθήσουν ζωντανά κάθε στιγμή και κάθε χιλιόμετρο του Γύρου της Ιταλίας που ξεκινά στις 11 Μαϊου. Ο πρώτος Grand Tour για το 2019 αποτελεί ορόσημο τόσο για το Eurosport όσο και για το Global Cycling Network (GCN), καθώς πρόκειται για την πρώτη συνεργασία τους…

  • 100 ώρες ζωντανής μετάδοσης του Giro στο Eurosport
  • Για πρώτη φορά η ομάδα παραγωγής του Eurosport και του GCN συνεργάζονται με στόχο την μέγιστη ποιότητα κάλυψης του Γύρου της Ιταλίας σε όλες τις πλατφόρμες
  • Η ομάδα των ειδικών αναλυτών περιλαμβάνει του Wiggins, Contador, Flecha

Το Eurosport εγγυάται και φέτος στους εκατομμύρια φίλους της ποδηλασίας σε όλο τον κόσμο πως θα παρακολουθήσουν ζωντανά κάθε στιγμή και κάθε χιλιόμετρο του Γύρου της Ιταλίας που ξεκινά στις 11 Μαϊου. Ο πρώτος Grand Tour για το 2019 αποτελεί ορόσημο τόσο για το Eurosport όσο και για το Global Cycling Network (GCN), καθώς πρόκειται για την πρώτη συνεργασία τους για την ζωντανή μετάδοση ενός μεγάλου γεγονότος μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρίας από την Discovery τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι φίλοι της ποδηλασίας δεν θα χάσουν λεπτό δράσης από την μάχη για την κατάκτηση της “maglia rosa”, χάρη σ’ ένα πρωτοφανές επίπεδο κάλυψης που περιλαμβάνει περισσότερες από 100 ώρες μετάδοσης, ξεκινώντας με live κάλυψη των ετάπ και ανάλυση από τους ειδικούς μετά την ολοκλήρωση τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η παραγωγή πιστοποιεί ότι το Eurosport είναι το πραγματικό “Σπίτι της Ποδηλασίας” τηλεοπτικά, ψηφιακά και διαδικτυακά.

Νέες προσθήκες για φέτος:

  • Το Eurosport και το GCN συνεργάζονται με στόχο την δημιουργία περιερχομένου υψηλού επιπέδου για τους φίλους της ποδηλασίας σε όλο τον κόσμο
  • Πρόσβαση στα ενδότερα των κορυφαίων ομάδων που μετέχουν στον φετινό Giro
  • Μικρού μήκους εκπομπές, διάρκειας 60 δευτερολέπτων, με πρωταγωνιστές τα σπουδαιότερα ονόματα της ποδηλασίας

Ο Emir Osmanbegovic, SVP Sports Content & Production του Eurosport, δήλωσε: “Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την προσφορά μας στην ποδηλασία και την άριστη γνώση γύρω από το άθλημα. Οι φίλοι του ποδήλατου είναι παθιασμένοι και μαζί με την σπουδαία ομάδα της GCN, δίνουμε μία νέα διάσταση σε αυτό το συναίσθημα, προσφέροντας μία εμπειρία 360 μοιρών και στα 21 ετάπ του Γύρου της Ιταλίας, σε όλες τις πλατφόρμες.”

“Μέσα από την κάλυψή μας θα πάρουν βήμα οι κορυφαίοι ποδηλάτες απ’ όλη την Ευρώπη, ώστε να προσφέρουμε στο ποδηλατικό κοινό την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση.”

Ο Bradley Wiggins, που θα συνεργαστεί με το Eurosport στη Μεγάλη Βρετανία καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, πρόσθεσε: “Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου με το Eurosport ενόψει του Giro.Το Eurosport αποτελεί προορισμό για τα κορυφαία ποδηλατικά γεγονότα της σεζόν και ανυπομονώ να προσθέσω τη δική μου οπτική γωνία κατά την διάρκεια του Γύρου της Ιταλίας.”

“Στη φετινή διοργάνωση, υπάρχουν τρία ετάπ ατομικής χρονομέτρησης, οπότε είναι αναμενόμενο ο τίτλος του φαβορί ν’ ανήκει στον Tom Dumoulin. Επιπροσθέτως, υπάρχει ο Egal Bernal, ο οποίος έρχεται με φόρα από τη νίκη του στο Παρίσι – Νίκαια και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα κατακτήσει τον Γύρο της Ιταλίας. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα παρακολουθήσουμε έναν φανταστικό Γύρο και έρχεται στο ιδανικό τάιμινγκ για όλους τους ποδηλάτες. Προσωπικά, στηρίζω τον Simon Yates και ως αουτσάιντερ επιλέγω τον Bernal.”

Στο φινάλε κάθε ετάπ το 30λεπτο Giro Extra στο Eurosport θα προσφέρει την σύνοψη των καλύτερων στιγμών της εκάστοτε ημέρας. Η διευρυμένη κάλυψη του Eurosport ολοκληρώνεται από την παρέμβαση του GCN, το οποίο δημιούργησε μια ποικιλία εμπλουτισμένων βίντεο με τη δική του ιδιαίτερη αισθητική για τους εκατομμύρια φιλάθλους της ποδηλασίας σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, αυτή η παροχή προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης της τοπικής γλώσσας (Ισπανικά και Ιταλικά μαζί με τα Αγγλικά) για πρώτη φορά.

Η επιστροφή της εκπομπής 60 Seconds Pro συμπληρώνει το παζλ της ζωντανής κάλυψης του Eurosport. Πρόκειται για μία σειρά που αποκαλύπτει τα μυστικά και τα βασικά στοιχεία του αθλήματος, μέσα από τις συνεντεύξεις κορυφαίων ποδηλατών. Tom Dumoulin, Simon Yates και Matteo Trentin είναι μερικά από τα ονόματα που θα εμφανιστούν. Οι τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον τρόπο σκέψης ενός πρωτοεμφανιζόμενου ποδηλάτη σε Grand Tour, του Pascal Ackermann της BoraHansgrohe, ο οποίος παρέχει στο Eurosport αποκλειστική πρόσβαση στην παρθενική παρουσία του στον Giro. Οι φίλοι του αθλήματος στην Ολλανδία έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στα ενδότερα της Team Sunweb, ενώ οι φίλοι του Eurosport Πολωνίας θα βρεθούν στα “παρασκήνια” με την Team CCC.

Δίνοντας στους οπαδούς μια ιδέα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες στην Ιταλία, ο Juan Antonio Flecha, για ακόμα μια φορά θα προσφέρει τη δική του οπτική γωνία, μέσω έξι αναγνωριστικών περασμάτων από τις δυσκολότερες διαδρομές κατά την κάλυψη του Eurosport

Η σύνθεση των ειδικών του Eurosport για τον Γύρο της Ιταλίας προσφέρει μία μοναδική αίσθηση. Ο Juan Antonio Flecha για ακόμα μια φορά θα μεταφέρει ζωντανά το ρεπορτάζ από την πηγή των γεγονότων, την ώρα που ο δις νικητής του Giro d’Italia, Alberto Contador αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Eurosport στην Ισπανία ως αναλυτής. Μετά την ανακοίνωση του προηγούμενου μήνα για τη συμμετοχή του σε μία σειρά 20 επεισοδίων, ο πέντε φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Sir Bradley Wiggins εντάσσεται στην ομάδα του Eurosport στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ειδικός αναλυτής καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδηλατικής σεζόν. Οι δημοφιλείς παρουσιαστές του GCN, Dan Lloyd και Simon Richardson θα αποτελέσουν επίσης κομμάτι της βρετανικής ομάδας, με εμφανίσεις σε σημεία-κλειδιά κατά τη διάρκεια του Giro.

Η προσφορά του Eurosport (ψηφιακά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) θα υπογραμίσει την κάλυψη μακριά από τη δράση, με ανάλυση πριν και μετά από κάθε ετάπ μέσω του Facebook Live σε σημαντικές αγορές, όπως η Ολλανδία, η Πολωνία, η Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσω αυτών των ολοκαίνουριων εκπομπών δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να συμμετέχει ενεργά και να θέτει εκείνος τα θέματα προς συζήτηση. Επιπροσθέτως το GCN θα προβάλει καθημερινά ένα race show κατά την διάρκεια του Γύρου της Ιταλίας, καθιστώντας σαφές πως κανένας φίλος της ποδηλασίας δεν θα χάσει στιγμή από τον πρώτο θρυλικό γύρο της χρονιάς.

Ο 102ός Γύρος της Ιταλίας υπόσχεται μία ισορροπημένη, αλλά και άκρως ανταγωνιστική διαδρομή, που περιλαμβάνει τρία ετάπ ατομικής χρονομέτρησης και πέντε ανηφορικούς τερματισμούς. Η Corsa Rosa θα εκκινήσει με ατομικό χρονόμετρο 8,2 χιλιομέτρων στην Μπολόνια στις 11 Μαΐου, στο οποίο εμπεριέχεται η επίπονη ανάβαση στον ναό Santuario della Madonna di San Luca. Ο νικητής της θα στεφθεί στην Βερόνα, μετά από ακόμα ένα ατομικό χρονόμετρο 15,6 χιλιομέτρων.

Το Eurosport θα μεταφέρει ζωντανά τον πρώτο Grand Tour της σεζόν σε 89 αγορές στις περιφέρειες Ευρώπης, Ασίας και Ασίας / Ειρηνικού. Η Discovery μέσω του Quest (Ην. Βασίλειο) θα αναμεταδίδει καθημερινά στιγμιότυπα, με ακόμα ένα δυνατό brand του ομίλου το Kanal 5 (Δανία), θα μεταδώσει ζωντανά τα δύο πρώτα ετάπ από την Μπολόνια.

Πέρυσι, το δίκτυο του Eurosport κατέγραψε το δεύτερο μεγαλύτερο νούμερο τηλεθέασης στην ιστορία του Γύρου της Ιταλίας, την ώρα που το Eurosport στην Ολλανδία έσπασε το δικό του ρεκόρ τηλεθέασης. Η εκπληκτική παρουσία του Chris Froome και η κατάκτηση του τίτλου μπροστά από τον Tom Dumoulin βοήθησε το Eurosport στη Μεγάλη Βρετανία να σημειώσει διπλάσια τηλεθέαση σε σχέση με τον Giro του 2017.

Με περισσότερες από 2.500 ώρες ζωντανής κάλυψης σε περισσότερες από 200 ημέρες κατά την διάρκεια της ποδηλατικής σεζόν σε περισσότερους από 110 επαγγελματικούς αγώνες, το Eurosport παραμένει δικαίως το “Σπίτι της Ποδηλασίας” στην Ευρώπη για το 2019 και για το φανατικό κοινό του αθλήματος.

Για ακόμα μια χρονιά, το Eurosport θα μεταφέρει ζωντανά την δράση στους σημαντικότερους ποδηλατικούς αγώνες, όπως οι τρεις Grand Tour, οι πέντε αγώνες Μνημεία και όλοι οι Γύροι που βρίσκονται στο καλεντάρι του World Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI). Φυσικά  όπως ανακοινώθηκε πέρυσι, μέσω του Eurosport θα προβληθούν και όλες οι κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας της UCI.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...