09/09/2019

Στα… τρία τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Κύπρο

Πώς παίζεται το τηλεοπτικό παιχνίδι

Ακρως ενδιαφέρον το νέο τηλεοπτικό σκηνικό στην Κύπρο, ποδοσφαιρικά, αφού αντί για δύο δυο πλατφόρμες να μοιράζονται την… πίτα, πλέον έγιναν τρεις.

Cytavision και Primetel προϋπήρχαν και πλέον μπαίνει δυναμικά και η Gablenet, η οποία είναι ένας δυνατός παίκτης στο τηλεοπτικό πεδίο.

Η Cytavision έχει στην κατοχή της τα τηλεοπτικά δικαιώματα επτά ομάδων κάτι που της δίνει το δικαίωμα να νιώθει ασφάλεια και στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού 192 αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος θα προβληθούν από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Η Cytavision, εκτός του ότι συμφώνησε με την ΚΟΠ μέχρι και το 2025, έχει και τα τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Απόλλωνα, ΑΕΛ, Νέας Σαλαμίνας, Δόξας Κατωκοπιάς, Ολυμπιακού Λευκωσίας, Εθνικού Αχνας αλλά και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Παράλληλα θα προβάλλει κάθε Παρασκευή και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας με πολύ πιθανό σενάριο να προβάλλονται δυο αγώνες ένας από κάθε όμιλο, κάθε Πέμπτη απόγευμα θα προβάλλει έναν αγώνα από το πρωτάθλημα σάλας, ενώ κάθε Κυριακή θα προβάλλεται και ένας αγώνας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Η Gablenet, στην παρθενική της χρονιά στον χώρο του κυπριακού ποδόσφαιρου, θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αναμετρήσεων τριών ομάδων του πρωταθλήματος Cyta: Tης πρωταθλήτριας ομάδας του ΑΠΟΕΛ της Ανόρθωσης αλλά και της Πάφου. Παράλληλα από τη συχνότητα της Gablenet θα προβάλλονται και οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας του Ερμή Αραδίππου, αλλά και της Καρμιώτισσας ομάδων που ανήκουν στο δυναμικό της νέας τηλεοπτικής πλατφόρμας.

Η δε Primetel διατήρησε στο δυναμικό της την Ομόνοια ενώ παράλληλα στην ομάδα της έχει πλέον και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σημειωτέον ότι Gablenet και Primetel θα συνεργαστούν στη φετινή περίοδο και πλέον ο συνδρομητής που θα έχει τη μια πλατφόρμα, θα μπορεί να βλέπει και τους αγώνες που θα προβάλλονται και από την άλλη οπότε πάμε στο σχήμα… δύο σε ένα.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.