Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
19 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

Tiger Woods εναντίον Rory McIlroy, Jason Day και Hideki Matsuyama στο GOLFTV και την εκπομπή “THE CHALLENGE: JAPAN SKINS”

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fb34f1d7508a2d71219f2e003c994a68d XL

Το GOLFTV με την συνδρομή της PGA TOUR ανακοινώνει σήμερα την επερχόμενη υψηλού προφίλ, live διοργάνωση που περιλαμβάνει την παγκόσμια μορφή του γκολφ, τον Tiger Woods. Το The Challenge: Japan Skins θα δει τον Woods να αναμετράται με τον κάτοχο του FedExCup και παίκτη της χρονιάς στην PGA TOUR, Rory McIlroy, όπως…

  • Νέα διοργανώση που παρουσιάζεται από το GOLFTV με την συνδρομή της PGA TOUR
  • Η ξεχωριστή διοργάνωση θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά live και on demand δωρεάν* με εγγραφή στο GOLFTV από όλη την υφήλιο (Οι θεατές στις ΗΠΑ μπορούν να παρακολουθήσουν το live simulcast στο Golf Channel)  
  • Woods: “Συζητώντας το Challenge με το Discovery και το GOLFTV, ήθελα να είμαι μέρος του.”

Το GOLFTV με την συνδρομή της PGA TOUR ανακοινώνει σήμερα την επερχόμενη υψηλού προφίλ, live διοργάνωση που περιλαμβάνει την παγκόσμια μορφή του γκολφ, τον Tiger Woods. Το The Challenge: Japan Skins θα δει τον Woods να αναμετράται με τον κάτοχο του FedExCup και παίκτη της χρονιάς στην PGA TOUR, Rory McIlroy, όπως και με τους πολυνίκες τουρνουά της PGA TOUR, Jason Day και Hideki Matsuyama σε ένα αγώνα skins με παγκόσμια τηλεοπτική προβολή.

Η κορυφαία διοργάνωση επίδειξης αρχίζει την εβδομάδα του ZOZO CHAMPIONSHIP– του πρώτου επίσημου τουρνουά της PGA TOUR που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία. Και οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν στο Accordia Golf Narashino Country Club στην Chiba της Ιαπωνίας, στη διάρκεια της εβδομάδας της 21ης Οκτωβρίου 2019. Το The Challenge: Japan Skins αποτελεί το πρώτο σε μία σειρά ετήσιων αγώνων Challenge που διεκδικούν τη θέση μίας συναρπαστικής προσθήκης στο παγκόσμιο καλεντάρι του γκολφ, με την έναρξη στις 07:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας την 21η Οκτωβρίου.

Υπό την αιγίδα της PGA TOUR και σε συμπαραγωγή με την Excel Sports Management, το The Challenge: Japan Skins συγκεντρώνει τέσσερις από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου από ξεχωριστές ηπείρους σε μία συναρπαστική μορφή αγώνων που σίγουρα θα συναρπάσει το κοινό σε όλη την υφήλιο.

Μαζί με τα ξεχωριστά in-match challenges και τις εκπλήξεις και με την ολοκλήρωση υπό τα φώτα των προβολέων, κάθε τρύπα θα έχει διαφορετική αξία καθώς ο αγώνας θα εξελίσσεται. Οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν μία τρύπα για να πάρουν ένα “skin” (στις τρύπες που υπάρχει ισοβαθμία, το αποτέλεσμα είναι η “πίεση” του skin στην επόμενη τρύπα), ώστε οι οπαδοί του αθλήματος να μπορούν να περιμένουν επιθετικό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος.

Ο Alex Kaplan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Discovery Golf, σχολίασε: “Το The Challenge: Japan Skins αποτελεί μία μοναδική εμπειρία που κανείς φίλος του γκολφ δεν θα θέλει να χάσει και θα είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να αρχίσει η εβδομάδα του ZOZO CHAMPIONSHIP. Το GOLFTV με την συνδρομή της PGA TOUR αναπτύσσεται για να γίνει ο μοναδικός σταθμός για τα καλύτερα στο άθλημα και το The Challenge είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.”

“Το να είμαστε ικανοί να φέρνουμε πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του γκολφ στις οθόνες του GOLFTV για τους πελάτες μας είναι πολύ συναρπαστικό για όλους όσοι εμπλέκονται. Στις 21 Οκτωβρίου οι θεατές θα είναι ικανοί να δουν μία εντελώς νέα διοργάνωση που μπαίνει στο καλεντάρι του αθλήματος, το οποίο υποστηρίζει κάποιους φανταστικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς και επιδεικνύει το καλύτερο που έχει να προσφέρει το γκολφ με τον πιο ευχάριστο, διασκεδαστικό και απρόβλεπτο τρόπο.”

Με την υπόσχεση μίας νέας παγκόσμιας στιγμής για το γκολφ, οι θεατές από όλο τον κόσμο μπορούν να παρακολουθήσουν την πρώτη διοργάνωση live και on demand δωρεάν* αποκλειστικά στο GOLFTV του Discovery, τη νέα ψηφιακή έδρα του γκολφ για την παγκόσμια κοινότητα οπαδών, με εγγραφή τους για την υπηρεσία. Το The Challenge: Japan Skins θα είναι μία παραγωγή στα ιαπωνικά και αγγλικά και θα καλυφθεί από μία κορυφαία σειρά παρουσιαστών, σχολιαστών και ρεπόρτερ στον αγωνιστικό χώρο.

Στις ΗΠΑ το The Challenge: Japan Skins μπορείτε να το δείτε στο Golf Channel αρχίζοντας στις 11 μ.μ.EDT/8 μ.μ. PDT στις 20 Οκτωβρίου. 

Το Challenge και το ZOZO Championship φέρνουν τον Tiger Woods πίσω στην Ιαπωνία για πρώτη φορά εδώ και περισσότερα από 13 χρόνια. Είναι επίσης το πρώτο ματς επίδειξης με τηλεοπτική κάλυψη του Rory McIlroy, του Jason Day και του Hideki Matsuyama. 

Ενόψει της διοργάνωσης, ο Woods είπε: “Έχοντας συζητήσει το The Challenge με το Discovery και το GOLFTV, ήθελα να είμαι μέρος του. Δεν έχω βρεθεί στην Ιαπωνία από το 2006 και οι οπαδοί του γκολφ εκεί είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου. Είναι μία μοναδική διοργάνωση με κορυφαίες παρουσίες, με τους Rory, Jason και Hideki. Ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσω στο παγκόσμιο προσκήνιο.”

“Έχω καιρό να αγωνιστώ στη μορφή skins, οπότε θα είναι ευχάριστο να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και να προσθέσω κάποια στοιχεία στρατηγικής καθώς θα αγωνιζόμαστε. Υπάρχει ήδη κάποια φιλική σύνδεση μεταξύ μας και αυτή θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούμε στο πρώτο tee.”

Ο McIlroy σχολίασε: “Υπάρχουν πάρα πολλά ευχάριστα στοιχεία στο The Challenge που θα με κάνουν να θέλω να πάρω αυτό τον τίτλο – παίζοντας με τον Hideki στη χώρα του. Ο Tiger επιστρέφει στην Ιαπωνία με ένα Green Jacket — το κίνητρο είναι σίγουρα εκεί για εμένα και είμαι μεγάλος οπαδός της μορφής skins. Λατρεύω τον τρόπο που επιβραβεύεται το επιθετικό παιχνίδι και πιστεύω ότι ταιριάζει αρκετά καλά με το παιχνίδι μου. Ανά πάσα στιγμή μπορώ να πάω απευθείας στα pin και να προσπαθήσω να σημειώσω birdies και eagles, πιστεύω ότι με βάζει σε πλεονεκτική θέση.”

“Το άλλο ευχάριστο πράγμα με το skins είναι το πως βρίσκεσαι να φωνάζεις για τους άλλους αν δεν έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις την τρύπα. Ελπίζεις ότι θα ισοβαθμίσουν ώστε να μπορείς να παίξεις για αυτό το skin στην επόμενη τρύπα. Με την μορφή skins, είσαι πάντα εκεί μέχρι το τέλος.”

Ο Day πρόσθεσε: “Ανυπομονώ να βγω εκεί και να παίξω στην Ιαπωνία. Δεν έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε skins στη χρονιά και για την ακρίβεια δεν πήρα ποτέ μέρος σε έναν αγώνα επίδειξης όπως αυτόν, οπότε το The Challenge σίγουρα ξεχωρίζει για εμένα.”

“Θα είναι πολύ ανταγωνιστικά μεταξύ των τεσσάρων μας και αυτό είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα με το skins. Ο νικητής θα είναι εκείνος που θα εκτελέσει καλύτερα μία επιθετική στρατηγική σε κάθε τρύπα, οπότε θα υπάρχουν πολλές ανατροπές στη διάρκεια της διοργάνωσης.”  

Ο Matsuyama είπε: “Είναι αληθινή τιμή για εμένα να παίζω με αυτούς μπροστά στους συμπατριώτες μου. Θα είμαι ευγνώμων για όλη την στήριξη από τους οπαδούς στην Ιαπωνία, αλλά με τη δημοφιλία των Tiger, Rory και Jason, γνωρίζω ότι θα έχουν δυνατή στήριξη όπου αγωνίζονται. Είναι υπέροχο να έχουμε αυτούς τους σπουδαίους πρωταθλητές να παίζουν στην Ιαπωνία και που κάνουν τόσα πολλά για να προωθήσουν και να αναπτύξουν το παιχνίδι στην πατρίδα μου, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσω να τους νικήσω στο γήπεδο.”

Με την Ιαπωνία να διοργανώνει το πρώτο Challenge, το GOLFTV με την συνδρομή της PGA TOUR είναι έτοιμο να μεταδώσει τη δράση σε όλες τις γωνιές του κόσμου τα επόμενα χρόνια, προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές και αναμνήσεις από τους καλύτερους γκολφέρ του κόσμου που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

*Λόγω των τρεχουσών συμφωνιών περί δικαιωμάτων, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν εγγραφή για να παρακολουθήσουν το The Challenge. Οι εγγραφές αρχίζουν από £4.99/μήνα.

—-

 

Η διοργάνωση αναλυτικά

Τι είναι το GOLFTV;

Το GOLFTV είναι η νέα ψηφιακή έδρα του γκολφ για την παγκόσμια κοινότητα οπαδών. Στην καρδιά του GOLFTV είναι μία live και on-demand υπηρεσία video streaming, που δείχνει κάθε στιγμή της PGA TOUR, του European Tour και του Ladies European Tour, περιλαμβάνοντας τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου σε ένα παγκόσμιο κοινό κάθε εβδομάδα. Με την καινοτομία στον πυρήνα του, το GOLFTV φέρνει νέα ορμή, δημιουργικότητα και τεχνολογία στον κόσμο του γκολφ. Φιλοδοξία να προσφέρει στους οπαδούς ένα νέο τρόπο να καταναλώνουν, να παρακολουθούν, να παίζουν και να εμπλέκονται με το παιχνίδι καθημερινά. Το GOLFTV είναι μέρος του Discovery, ενός παγκόσμιου ηγέτη στη real-life ψυχαγωγία με μία ευρεία γκάμα από πλατφόρμες άμεσες στον καταναλωτή.

Πως θα παρακολουθήσω το The Challenge: Japan Skins

Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τη διοργάνωση δωρεάν με εγγραφή στο GOLFTV με την συνδρομή της PGA TOUR και επισκεπτόμενοι το challenge.golf.tv για περισσότερες πληροφορίες. Όσοι εγγραφούν στο GOLFTV μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μία σειρά live και on-demand προγραμμάτων της PGA TOUR με σταθερό αποκλειστικό υλικό από τον Tiger και τους κορυφαίους παίκτες. Παρακαλώ ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του τοπικού υλικού ΕΔΩ.

Στις ΗΠΑ, το The Challenge: Japan Skins θα μεταδίδεται ταυτόχρονα στο Golf Channel. 

Eurosport και Nine Australia θα παρουσιάζουν επίσης τις πρώτες 2 ώρες της μετάδοσης.

Ώρες διοργάνωσης (ανά χώρα)

  • Ιαπωνία:                                               21 Οκτωβρίου,  13:00 JST
  • Ευρώπη:                                              21 Οκτωβρίου,  06:00 CET
  • ΗΠΑ (ταυτόχρονα στο Golf Channel):     20 Οκτωβρίου,  24:00 EDT

Η μορφή του Skins

Ένα παιχνίδι “skins” φέρνει τους παίκτες στο ίδιο γκρουπ, ο ένας απέναντι στον άλλον ατομικά για 18 τρύπες. Κάθε τρύπα έχει μία χρηματική αξία, που αποκαλείται επίσης “skin,” με την αξία να κλιμακώνεται.

Ο παίκτης στο γκρουπ με το χαμηλότερο σκορ στην τρύπα κερδίζει το skin για εκείνη την τρύπα. Αν δύο ή περισσότεροι παίκτες ισοβαθμήσουν με το χαμηλότερο σκορ, το skin μεταφέρεται στην επόμενη τρύπα. Τα skins συνεχίζουν να μεταφέρονται μέχρι που ένας παίκτης κερδίσει μία τρύπα, που μπορεί (και συχνά γίνεται) να έχει ως αποτέλεσμα ένας παίκτης να λαμβάνει τα χρήματα για μία ή περισσότερες προηγούμενες τρύπες που είχαν ισοβαθμήσει.

Αν κανείς παίκτης δεν κερδίσει την 18η τρύπα, θα διεξαχθεί ένας «ξαφνικός θάνατος» playoff για την αξία του τελικού skin (αλλά η αξία δεν θα πολλαπλασιάζεται μετά από κάθε τρύπα στα playoff). Ο νικητής του The Challenge: Japan Skins είναι εκείνος που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα.

Η μορφή skins έγινε αρχικά διάσημη μέσω του “The Skins Game,” ενός ανεπίσημου χρηματικού τουρνουά στο PGA TOUR που παρουσιάστηκε το 1983. Το πρώτο Skins Game περιλάμβανε τους Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Gary Player και Tom Watson. Η τελευταία έκδοση ήταν το 2008.

Τρύπες Challenge

Στη διάρκεια της διοργάνωσης, ένας αριθμός τρυπών που θα παίζεται θα περιλαμβάνει επιπλέον προκλήσεις με πρόσθετη χρηματική αξία που στηρίζουν τους φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα προσθέτουν αντισυμβατικές ανατροπές στο γεγονός. Οι λεπτομέρειες αυτών των επιπλέον προκλήσεων θα αποκαλυφθούν στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Θεατές

Περίπου 3.000 καλεσμένοι θα προσκληθούν για να παρακολουθήσουν το γεγονός από κοντά. Οι θεατές θα είναι ένα μίγμα νικητών των διοργανώσεων του GOLFTV, εγγεγραμμένοι χρήστες και συνεργάτες της διοργάνωσης. Ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμος προς πώληση για το κοινό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Έπαθλο

Οι παίκτες του The Challenge: Japan Skins θα διαγωνιστούν για ένα συνολικό έπαθλο 350.000$, με την αξία των τρυπών να διαιρείται ως εξής:

  • Τρύπες 1-6:                               $10.000 ανά skin
  • Τρύπες 7-12:                             $15.000 ανά skin
  • Τρύπες 13-17:                           $20.000 ανά skin
  • Τρύπα 18:                                 $100.000 super skin

Οι συνεργάτες του Challenge Charity

Το Challenge είναι υπερήφανο που στηρίζει μία σειρά φιλανθρωπικών δράσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις δράσεις θα ανακοινωθούν ξεχωριστά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...