Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 12:10:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 26-May-2020 | 12:04:26

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
babis3g | 26-May-2020 | 11:06:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 9:29:26

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
babis3g | 26-May-2020 | 1:56:26

Ειδήσεις . Sport+
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 | 17:05

Οι επίσημοι λογαριασμοί της Super League στα social media

Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν πρόεδροι και προπονητές στην ομάδα τους, επιλέγοντας ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της Super League.

Η Super League έχει παρουσία στα social media, με επίσημους λογαριασμούς, στους οποίους όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να βρουν πληροφορίες, γραφήματα, φωτογραφίες και βίντεο για το Πρωτάθλημα Super League.

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα slgr.gr παρέχει μια βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης, είναι φιλική στο χρήστη και διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το Πρωτάθλημα Super League, τα Πρωταθλήματα Υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 και πληθώρα άλλων πληροφοριών.

Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν πρόεδροι και προπονητές στην ομάδα τους, επιλέγοντας ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της Super League.

Ακολουθήστε τους επίσημους λογαριασμούς της Super League:

Instagram: https://www.instagram.com/super_league_gr/

Twitter: https://twitter.com/Super_League_GR

YouTube: https://www.youtube.com/user/superleaguegreecenet

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/superleaguegreece/

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.