14/10/2019

Το DAZN απέκτησε τα δικαιώματα του Basketball Champions League στην Ισπανία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το Basketball Champions League υπέγραψε τριετή συμφωνία με την υπηρεσία αθλητικής ροής DAZN για την περίοδο 2019-2022 στην Ισπανία. Η συμφωνία τίθεται σε ισχύ αμέσως, με το DAZN να έχει πλήρη κάλυψη του Basketball Champions League, που διαρκεί κάθε σεζόν από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο.

Το Basketball Champions League υπέγραψε τριετή συμφωνία με την υπηρεσία αθλητικής ροής DAZN για την περίοδο 2019-2022 στην Ισπανία.

Η συμφωνία τίθεται σε ισχύ αμέσως, με το DAZN να έχει πλήρη κάλυψη του Basketball Champions League, που διαρκεί κάθε σεζόν από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο. Με τη συμφωνία αυτή, το DAZN θα προσφέρει στους θεατές του την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι της Casademont Zaragoza, της Baxi Manresa, της Iberostar Tenerife και της San Pablo Burgos.

Η δράση του Basketball Champions League ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται με το Final Four, που έχει προγραμματιστεί για την 1 - 3 Μαΐου 2020.

advanced-television.com

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.