02/11/2019

Μεταδίδεται αγώνας της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στην Α2!

O Ολυμπιακός Β’ με δύο νίκες έχει μειώσει την τιμωρία στο ελάχιστο και υποδέχεται τον Αμύντα που πορεύεται ακόμα δίχως νίκη. Μολονότι νωρίς ακόμα είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τον Αμύντα να αναζητά επιθετικές λύσεις έχοντας τη χαμηλότερη συγκομιδή πόντων ως τώρα στην κατηγορία...

O Ολυμπιακός Β’ με δύο νίκες έχει μειώσει την τιμωρία στο ελάχιστο και υποδέχεται τον Αμύντα που πορεύεται ακόμα δίχως νίκη. 

Μολονότι νωρίς ακόμα είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τον Αμύντα να αναζητά επιθετικές λύσεις έχοντας τη χαμηλότερη συγκομιδή πόντων ως τώρα στην κατηγορία, ενώ ο Θρύλος ολοένα και βρίσκει το δρόμο του, με την ήττα της πρεμιέρας να μοιάζει απλά με ένα κακό ξεκίνημα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 2 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 17:00) για να παρακολουθήσετε το συναρπαστικό ματς λεπτό προς λεπτό, σε αποκλειστική παραγωγή telesport.gr σε συνεργασία με sportsroom.gr και basketika.gr 

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.