04/11/2019

Ο Λευτέρης Πανταζής στην ΕΡΑσπορ 101,8

Ένας Λευτέρης Πανταζής, όπως δεν τον έχετε συνηθίσει θα «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ 101,8. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα πάρει το μικρόφωνο στο στούντιο και θα επιλέξει τις μελωδίες που έντυσαν τη σπουδαία διαδρομή του στο ελληνικό πεντάγραμμο. Θα μιλήσει για τα δύσκολα και για πολλούς άγνωστα χρόνια της ζωής του...

Ένας Λευτέρης Πανταζής, όπως δεν τον έχετε συνηθίσει θα «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ 101,8.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα πάρει το μικρόφωνο στο στούντιο και θα επιλέξει τις μελωδίες που έντυσαν τη σπουδαία διαδρομή του στο ελληνικό πεντάγραμμο. Θα μιλήσει για τα δύσκολα και για πολλούς άγνωστα χρόνια της ζωής του μέχρι να γίνει γνωστός στο πανελλήνιο, θα αναφερθεί στη σχέση του (αγωνιστική και… παραγοντική) με το ποδόσφαιρο και, φυσικά, θα τραγουδήσει συνοδευόμενος από τη μικρή ορχήστρα που θα φέρει ο ίδιος στο στούντιο.
Αυτά και ακόμη περισσότερα με το μοναδικό ΛΕ.ΠΑ στο «Κάνε παιχνίδι μόνο σου», τη Δευτέρα από τις δέκα το βράδυ ως τα μεσάνυχτα.

Καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες, φυσικά αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στην ΕΡΑσπορ! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, πάντα σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

«Μια εμπειρία ακόμα λοιπόν» στην ΕΡΑσπορ!

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.