08/11/2019

ΠΑΟΚ: Η Nova είπε όχι στο αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή ώρας στον αγώνα με τον ΟΦΗ

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ζήτησαν να ξεκινήσει η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μισή ώρα νωρίτερα, για την εξυπηρέτηση φιλάθλων του που θα ταξιδέψουν με πλοίο, αλλά η Nova απέρριψε το αίτημα. Στο «κενό» έπεσε, ή για την ακρίβεια σε «τοίχο» που όρθωσε η Nova, το αίτημα του ΠΑΟΚ για τη μετάθεση της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ κατά μισή ώρα.
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ζήτησαν να ξεκινήσει η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μισή ώρα νωρίτερα, για την εξυπηρέτηση φιλάθλων του που θα ταξιδέψουν με πλοίο, αλλά η Nova απέρριψε το αίτημα

Στο «κενό» έπεσε, ή για την ακρίβεια σε «τοίχο» που όρθωσε η Nova, το αίτημα του ΠΑΟΚ για τη μετάθεση της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ κατά μισή ώρα. Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε να ξεκινήσει ο αγώνας στο Ηράκλειο στις 19.00 αντί για τις 19.30, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο, στο ταξίδι τους για τη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, που ήταν η πρώτη στην οποία οι Θεσσαλονικείς αποτάνθηκαν για να διαπιστώσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος στο αίτημά τους, συναίνεσε από τη πρώτη στιγμή, όμως το τελευταίο «εμπόδιο» ήταν αυτή του καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Κρητικών, το οποίο και δεν αποδέχθηκε το αίτημα.

www.ethnos.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.