Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
thodorisk | 10-December-2019 | 13:44:10

Αναλογική λήψη - Τηλεόραση
thodorisk | 10-December-2019 | 11:35:10

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
marmar | 10-December-2019 | 10:26:10

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 10-December-2019 | 10:16:10

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 10-December-2019 | 7:46:10

Ειδήσεις . Sport+
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 | 17:26

PAOK TV και σε Smart έκδοση

Νέα πρωτοπορία

Το PAOK TV έχει μπει για τα καλά στην ζωή των οπαδών του ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να προχωρά συνέχεια σε καινοτόμες δράσεις για την ικανοποίηση των συνδρομητών της νέας της πλατφόρμας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, που θα αφορά τα Smart TV apps, καθώς η εφαρμογή που αφορά τις LG τηλεοράσεις έχει ολοκληρωθεί και είναι σε διαδικασία review από την LG Korea που δίνει όλες τις σχετικές άδειες.

Εφόσον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πάρουν το «OK» και δεν χρειαστούν παραπάνω διαδικασίες, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη ακόμη και πριν τα Χριστούγεννα, που ήταν ο αρχικός στόχος των συντελεστών του PAOK TV.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, παράλληλα έχουν ξεκινήσει την διαδικασία ανάπτυξης και της εφαρμογής για Samsung τηλεοράσεις, ενώ θα υπάρξει συνέχεια και για άλλες συσκευές, που θα αφορούν beta εκδόσεις, οι οποίες θα καλύπτουν το live περιεχόμενο του PAOK TV.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 106

Η αγορά σήμερα

04-12-2019

DST 106

Το DST 106 είναι ένα IP σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει έως 100 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια μέσω streaming, από δύο δορυφόρους επιλογής του ξενοδοχείου. Το πακέτο περιλαμβάνει τη μονάδα sdi480 της TERRA, η οποία καλύπτεται με 4 χρόνια εγγύησης και δυνατότητα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.