Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . Sport+
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 | 10:38

Η ομάδα LG Αθλητές του Αύριο παρακολούθησε το σεμινάριο Basketball school της Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ.

Παράλληλα με τις προπονήσεις και τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας, οι 20 “LG Αθλητές του Αύριο” της LG Electronics Hellas στην Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. παρακολούθησαν το σεμινάριο εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ “Basketball school” της Eurohoops Academy.

Θεωρητικό μάθημα για το μπάσκετ από τον Head Coach & Basketball Director της  Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ.

Παράλληλα με τις προπονήσεις και τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας, οι 20 “LG Αθλητές του Αύριο” της LG Electronics Hellas στην Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. παρακολούθησαν το σεμινάριο εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ “Basketball school” της Eurohoops Academy. Το Basketball school αποτελεί ένα θεωρητικό μάθημα που γίνεται από τον Head Coach & Basketball Director της Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. και περιλαμβάνει προβολή και ανάλυση στιγμιότυπων μπάσκετ από αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης Euroleague.

Με τη δύναμη των προϊόντων της LG, οι 20 αθλητές εκπαιδεύτηκαν μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διάταξης που περιλάμβανε μια LG οθόνη. Μέσω της διάταξης αυτής τα παιδιά παρακολούθησαν στιγμιότυπα από μεγάλους διεθνείς αγώνες μπάσκετ της Euroleague, μελέτησαν τις τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν από κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως και έμαθαν τα βασικά στοιχεία της διαδικασία λήψεων αποφάσεων σε αγώνες μπάσκετ.

Παράλληλα, με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του θρύλου του μπάσκετ Kobe Bryant, τα παιδιά παρακολούθησαν το βραβευμένο με Oscar το 2018 animation video που είχε ως θέμα την πορεία στο μπάσκετ του μεγάλου θρύλου και την τεράστια αγάπη και αφοσίωση που είχε για το άθλημα.

Για ακόμα μία φορά, η Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. και η LG υλοποίησαν καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης στον αθλητισμό προσφέροντας στα παιδιά ένα ειδικά διαμορφωμένο σεμινάριο που συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξή τους, καθώς η εκμάθηση τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ είναι εξίσου σημαντική με την τεχνική προπόνηση. Μέσα από τη θεωρητική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση οι αθλητές της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο έχουν την απαραίτητη κατάρτιση για να ξεχωρίσουν στο άθλημα που αγαπούν.

Κατηγορία Sport+

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.