12/03/2020

Ζητούν την αναβολή του Euro 2020 για 1 χρόνο

Η Serie A, η Bundesliga, η La Liga και η Ligue 1 θα συνεδριάσουν με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Τζιόρτζιο Μαρκέτι, από τον οποίο θα ζητήσουν αναβολή του Euro 2020 ακόμη και για ένα χρόνο. H εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει το καλεντάρι αρκετών πρωταθλημάτων.
Η Serie A, η Bundesliga, η La Liga και η Ligue 1 θα συνεδριάσουν με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Τζιόρτζιο Μαρκέτι, από τον οποίο θα ζητήσουν αναβολή του Euro 2020 ακόμη και για ένα χρόνο.
 
H εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει το καλεντάρι αρκετών πρωταθλημάτων. Η Serie A αναβλήθηκε, ενώ κάτι τέτοιο σκοπεύει να κάνει και η La Liga και τα περισσότερα παιχνίδια στις άλλες χώρες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.
 
Οι αναβολές δημιουργούν προβλήματα εφόσον στις 12 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Euro 2020. Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων θα τηλεδιασκεφθούν με τον Γενικό Γραμματέας της UEFA, Τζιόρτζιο Μαρκέτι.
 
Όλοι, πλην της Premier League, πρόκειται να ζητήσουν αναβολή στην έναρξη του Euro μερικές εβδομάδες ή ακόμη και για έναν ολόκληρο χρόνο.
 
sport24.gr

Πηγή: sigmalive.com

 

Κατηγορία Sport+

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.