Συζητήσεις στο satleo

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
babis3g | 26-May-2020 | 11:06:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 9:29:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
humax8100 | 26-May-2020 | 6:08:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 2:56:26

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
babis3g | 26-May-2020 | 1:56:26

Ειδήσεις . Sport+
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 | 16:53

Κορωνοϊός. Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά της Super League;

Νέο πλάνο ενόψει.

Μπορεί τα πάντα -και στον αθλητισμό- να έχουν "παγώσει" ελέω κορωνοϊού, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν γίνονται διεργασίες για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα από τα θέματα που απασχολούν τη Superleague είναι τα τηλεοπτικά συμβόλαια την ομάδων και στον συνεταιρισμό προσπαθούν να βρουν μία νέα φόρμουλα για να αυξήσουν τα έσοδα των ΠΑΕ. Φαντάζει δεδομένο εξάλλου πως το πρόβλημα θα έρθει ξανά στην επιφάνεια με τις τηλεοπτικά "άστεγες" ομάδες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία λύση που είχε συζητηθεί, δίχως όμως να προχωρήσει, ήταν να παραχωρηθεί "πακέτο" η Super League 1, η Super League 2 και το Κύπελλο σε κάποιον ενδιαφερόμενο και σε αυτή την περίπτωση είχε εκτιμηθεί πως θα μπορούσαν να βρεθούν περί τα 60 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι ανοικτό να το διαθέσουν τρία ή και τέσσερα κανάλια.

Φυσικά σε ένα τέτοιο σενάριο κερδισμένη θα έβγαινε και η ΕΠΟ, που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται να βρει μεγάλες εμπορικές συμφωνίες για τις ανάγκες της.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.