18/03/2020

Η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην ΕΡΤ Sports

Η Ολυμπιακή Φλόγα είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Ιαπωνία. Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, η ΕΡΤ Sports φέρνει στις οθόνες των τηλεθεατών την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Ολυμπιακή Φλόγα είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Ιαπωνία. Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, η ΕΡΤ Sportsφέρνει στις οθόνες των τηλεθεατών την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η απευθείας σύνδεση θα ξεκινήσει στις 11:15 σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το πρόγραμμα της Τελετής Παράδοσης, λιτό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες προστασίας της δημόσιας υγείας, θα παρακολουθήσει ολιγομελής αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Θα γίνει χωρίς την παρουσία κοινού, ενώ για το καλλιτεχνικό μέρος θα φροντίσουν η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, η πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου και μια μικρή ομάδα αποτελούμενη από δέκα ιέρειες.

Τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου από πλευράς των Ελλήνων θα είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Κατερίνα Στεφανίδη που θα παραδώσει και τη Φλόγα στους Ιάπωνες.

Η ΕΡΤ θα καλύψει την Τελετή Παράδοσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD).

Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.